fb px
Wall&DECO | WET SYSTEM

Wall&DECO | WET SYSTEM

Spesifikasjoner

KATALOGER

WETSYSTEM_DigitalCatalogue_2022

CWC23-book-digital

MONTERINGSANVISNING

WET-hanging-instruction-2022

 

Wetsystem fra Wall&Deco er en miljøvennlig løsning, da den er laget av resirkulerbare materialer og bruker vannbaserte blekk i produksjonen. Dette gjør den til et bærekraftig valg for de som ønsker å ta vare på både sine våtrom og miljøet.

Om du ser etter en ny måte å forvandle dine våtrom på, kombinert med stil, funksjonalitet og enkelhet, er Wetsystem fra Wall&Deco et fantastisk alternativ å vurdere. Dette innovative våtromstapetet gir deg muligheten til å skape et unikt og praktisk rom som vil vare i mange år fremover.

 

Beskrivelse

Wall&DECO | WET SYSTEM

I interiørdesign- og veggdekorasjonsverdenen har Wall&Deco lenge vært anerkjent som en ledende innovatør. Deres tilskudd, WET System, har revolusjonert måten vi tenker på våtrom og utendørs områder. Med en unik tilnærming til veggdekorasjon som kombinerer funksjonalitet, estetikk og holdbarhet, har Wall&Deco skapt et system som imponerer både designere og arkitekter verden over.

WET System er en patentert teknologi som gjør det mulig å skape skreddersydde veggdekorasjoner som er vanntette og egnet for bruk i våtrom som bad, kjøkken og bassengområder, samt utendørs miljøer som terrasser og balkonger. Denne allsidigheten er en av hovedgrunnene til at WET System har fått så mye oppmerksomhet.

En egenskapene ved WET System er at den kan tilpasses enhver stil og estetikk. Wall&Deco har samarbeidet med dyktige kunstnere og designere skapt et imponerende utvalg av mønstre, farger og teksturer som kan tilpasses etter kundens preferanser. Dette gjør det mulig å skape unike og personlige veggdekorasjoner som passer perfekt inn i ethvert rom.

Installasjonen av WET System er også en relativt enkel prosess, takket være Wall&Decos grundige design og veiledning. Dette gjør det mulig for fagfolk å implementere systemet med letthet, noe som sparer tid og kostnader.

Wall&Decos WET System har derfor blitt en «gamechanger» innen veggdekorasjon og design av våtrom og utendørs områder. Dets evne til å kombinere estetikk, funksjonalitet og holdbarhet gjør det til et verdifullt verktøy for designere og arkitekter som ønsker å skape vakre og funksjonelle rom. Med WET System kan man bringe kunst og innovasjon inn i selv de mest utfordrende miljøene uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det er en spennende løsning for moderne designutfordringer.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.