fb px
Inkiostro Bianco | Tapet som oser av kreativitet og eleganse

Inkiostro Bianco | Tapet som oser av kreativitet og eleganse

Spesifikasjoner

KATALOGER

CATALOGO FLOW_2023_WEB

OMNIBUS_2023_WEB_02

MONTERINGSANVISNING

new_WALLPAPER_application_guidelines_2022_ENG

----------------------------------------------------------

VINYLTAPET

Vinyltapet kombinerer tradisjonen til klassisk veggtapet med innovasjonen til moderne trykketeknologier i en omtolkning av tapetkonseptet som har blitt et uunnværlig samtidsdekorasjonselement i interiørdesignprosjekter.

Det er det perfekte produktet der kreativiteten kan strømme fritt, fordi det kan brukes ikke bare på vegger, men også på tak og møbler med ekstrem tilpasningsevne avhengig av stilen.

 

GLASSFIBERTAPET

EQ.dekor fiberglasstapet gir deg muligheten til å bringe dekorasjon til uventede bruksområder. EQ.dekor er det riktige materialet for å eksperimentere og løfte kreativiteten til et høyere nivå, fordi det tillater grafiske dekorasjoner å bli påført overflater som tradisjonelt ikke egner seg for tapet, som fuktige områder.

Baderom, dusj, spa-områder, kjøkkenvegger eller til og med utendørs oppholdsområder kan nå nyte en original touch med Inkiostro Bianco-design.

 

GOLDENWALL TAPET

Goldenwall-universet har sitt eget liv og bringer en forfinet og drømmende billedverden til veggene samtidig.

En dyrebar base, i gullfarger i gult og rosa, som inviterer deg til å konseptualisere rommet med mot til å våge og forbløffe. Dekorasjonen overlapper basen som et slør av former og farger, noe som skaper iriserende grafiske effekter og leker med lyset i rommet.

 

En serie som foreslår en blanding av elementer og grafiske stiler inspirert av naturen, både i sine geometrier og i sine mest flytende aspekter, og gir opphav til iriserende nyanser takket være gullets glans.

 

 

Beskrivelse

INKIOSTRO BIANCO

Tapet som oser av kreativitet og eleganse

Når det kommer til å forvandle et rom fra tradisjonelt og vanlig til en visuell fest, er disse tapetene en uunnværlig ressurs. Blant de mange tapetleverandørene som finnes, skiller Inkiostro Bianco seg ut som en ekstraordinær kilde til estetisk nytelse og inspirasjon. Med sitt italienske opphav og en uforlignelig dedikasjon til kunstnerisk uttrykk, har Inkiostro Bianco raskt blitt en favoritt blant designere og interiørarkitekter over hele verden.

Inkiostro Bianco ble grunnlagt med en visjon om å transformere vegger til et lerret for kunstnerisk uttrykk. Inkiostro Biancos tapeter er langt mer enn bare dekorative elementer; de er kunstverk i seg selv. Denne unike tilnærmingen til veggdekor har gjort dem til pionerer innen bransjen.

Kjernen i Inkiostro Biancos tilbud er deres evne til å tilpasse tapeter i henhold til kundens ønsker og behov. Alle dekorer lages på måltilpasset veggens format. Enten du er ute etter en drømmeaktig skogscene, en urban metropol, eller en abstrakt eksplosjon av farger, kan du være sikker på at Inkiostro Bianco kan gjøre drømmene dine til virkelighet. Deres team av talentfulle kunstnere og designere kan skreddersy ethvert design for å passe perfekt inn i ditt rom.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved Inkiostro Bianco er deres forpliktelse til bærekraftighet. De bruker miljøvennlige materialer og trykkprosesser som er skånsomme mot planeten. Dette gjør dem til et ideelt valg for de som ønsker å kombinere skjønnhet med et miljøbevisst sinn.

Uansett om du er en profesjonell designer eller en privatperson som ønsker å forvandle hjemmet ditt, kan du stole på Inkiostro Bianco for å levere tapeter som går utover forventningene. Deres tapeter er ikke bare enkle dekorative elementer; de er kunstverk som gir liv og sjel til ethvert rom.

Så, neste gang du vurderer å oppgradere veggene i ditt hjem eller arbeidssted, bør du definitivt vurdere Inkiostro Bianco som din tapetleverandør. Med deres eksepsjonelle kreativitet, dedikasjon til kvalitet og bærekraft, og evne til å tilpasse enhver visjon, vil du oppleve en verden av muligheter for å skape et unikt og forseggjort miljø som virkelig skiller seg ut.

 

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.