fb px
BALANCE ARIOSTEA | Harmoniske overflater

BALANCE ARIOSTEA | Harmoniske overflater

Spesifikasjoner

STØRRELSER  120x120 | 120x60 | 60x60
OVERFLATER Natural matt  ( R10 A+B)
TYKKELSE 8MM
FARGER IVORY, LIGHT GREY, NUDE, TAN, AZURE, OCHRE, ORANGE, MARSALA RED, STEEL BLUE, CHESTER GREEN, MUSTARD, DARK GREY, MUD, UMBER
PRODUSENT ARIOSTEA
FROSTSIKKER JA
INSPIRASJON Mikrosement, puss, resin betongeffekt
BRUKSOMRÅDER Privat, uteområder, hotell, kontor, restaurant, butikk, kjøpesenter, flyplasser mm
KATALOG balance KATALOG

 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I DETTE.

STORFORMATFLISER BLIR TIL FLOTTE MØBLER

 

 

 

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

Beskrivelse

BALANCE | Harmoniske overflater

Balance fra Ariostea er en resineffekt flisekolleksjon som består av en myk og livlig fargepalett, med 14 forskjellige farger som går fra kalde til varmere nyanser. De ulike fargene kan fylle ethvert rom med en behagelig, avslappende og innbydende visuell følelse, og gir en lys, strålende touch. De subtile fargeforholdene kan brukes til å skape allsidige kombinasjoner ved å blande og matche ulike nyanser sammen med våre andre flisekolleksjoner.

Balance, er et prosjekt med ensfargede overflater som ble skapt for å harmonisere dekorative arkitektoniske elementer, Når de kombineres sammen skaper Balance myke, avslappende fargepalett med kalde og varme nyanser en behagelig beroligende og innbydende visuell.

BALANCE

Balance er en flisekolleksjon som er perfekt til å skape harmoni eller kombinere med andre spennende fliser. I Ariostea Ultra storformatfliser er det mer en 100 ulike farger og overflater som kan kombineres med Balance for å skape akkurat riktig liv i rommet.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.