UNIKE MØBLER MED FLIS

UNIKE MØBLER MED FLIS

Sengegavl og seng laget storformatflis Patagonia Ultra fra Iris group Fiandre Ariostea

DESIGN DITT UNIKE MØBEL MED FLISER

Å designe møbler og vasker i flis er en fantastisk måte å legge til eleganse, stil og funksjonalitet i ethvert rom, også utendørs. Våre fliser kommer i et bredt spekter av farger, mønstre og teksturer, og gir mulighet for å skape unike og skreddersydde møbler og vasker som passer perfekt til ditt hjem.

Bord laget i Calacatta Viola

Bord laget i Calacatta Viloa. Legg merke til hvordan benet på bordet er laget.


Et vakkert kjøkken laget med storformatflisen Patagonia i Ariostea Ultra

Et vakkert kjøkken laget med storformatflisen Patagonia i Ariostea Ultra.


Når du skal designe møbler, kan våre fliser benyttes til å lage alt fra bord og kaffebord, skapdører til sittebenker og stoler. Vi tilpasser flisene nøyaktig til møbelets design og kan kombineres med materialer som tre eller metall for å skape en imponerende visuell opplevelse.

Å jobbe med fliser for å lage møbler og vasker krever nøyaktighet og ferdigheter og det er viktig å velge fliser av topp. Hos Bella jobber vi med de beste produsenter i verden for å deg topp kvalitet og design.

En flislagt vask er utrolig stilig og funksjonell løsning for baderom og kjøkken. Våre storformatfliser brukes til å lage vaskens overflate og kan brukes til å dekorere vaskens fasade eller bakvegg. Fliser i nøytrale farger kan gi et moderne og minimalistisk utseende, mens fargerike fliser kan legge til et lekent preg eller en elegant touch av luksus.

Hos Bella vil du finne fliser i flere hundre farger og design for ditt prosjekt for å skape unike kombinasjoner av møbler og fliser sammen.

Å lage møbler og vasker i flis er en kreativ og spennende prosess som gir deg mulighet til å skape unike og funksjonelle elementer i ditt hjem. Det gir en langvarig og slitesterk løsning som er enkel å rengjøre og vedlikeholde. Enten du velger et minimalistisk eller fargerikt design, vil flisene legge til et luksuriøst preg i ethvert rom og bli et imponerende fokuspunkt i ditt hjem. Kontakt oss på Bella så hjelper vi deg med å designe ditt unike møbel.

Nyhetsbrev

For de nyeste trendene