fb px
Listone Giordano

Listone Giordano

Spesifikasjoner

Oppdag de ulike kolleksjonene til Listone Giordano gjennom en reise av design og natur.

Beskrivelse

Listone Giordano - A Natural Genius

Helt siden sin debut på markedet, har Listone Giordano levert produkter med en ånd av innovasjon. De har en medfødt gave av å kombinerer naturlige produkter og produksjon av unike kvalitets parkettgulv. De bevarer italiensk arv og håndverk ferdigheter gjennom deres tregulv. Alle Listone Giordano gulv har grønne sertifiseringer for at de ikke bruke farlige stoffer i lim og lakk, de er sertifisert på samme måte som leketøy slik at det er trygt for barn.

De bruker også Crystalcare teknologi som gjør at bakterier ikke formerer seg på overflaten.

De var de første som patenterte det moderne parkett på 80 tallet. Da de utviklet det som i dag brukes av mange produsenter, flerlag parkett med kjerne i kryssfiner. De var også de første å bruke finsk bjørk til kryssfiner siden de fant ut at det er den mest stabile tre til dette formålet. De fortsetter med forskning og innovasjon og de er ofte blant de første med nye trender.

Listone Giordano tregulv kolleksjoner er blitt brukt i noen av de beste boligprosjektene i verden, og mange av de viktigste internasjonale designer- og arkitektbaserte prosjekter over hele verden.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.