fb px
FREVINI | TREGULV | PARKETT

FREVINI | TREGULV | PARKETT

Spesifikasjoner

Beskrivelse

FREVINI TREGULV

Frevini er vår spennene leverandør av vakre og moderne parkettgulv av høy kvalitet. Velg blant mer enn 50 ulike finisher, 1-stavs parkett i ulike bredder, herringbone og chevron. De lager også skreddersydde løsninger for spesielle prosjekter.

Gulvet er en av de største overflatene i hjemmet ditt og er i alle rom. Du kjenner gulvet under føttene og det skal være flott å se på og godt å trå på. Et godt gulv skal vare i mange år og valget er viktig. Frevini produserer vi 1-stavs tregulv som varer i generasjoner.

Eik er et hardt og slitesterkt gulvmateriale, og det er et trygt valg for de aller fleste gulv. Eik er et stabilt materiale, og derfor er det velegnet til produksjon av gulv, møbler, vintønner osv. Det finnes mange ulike arter av eik i verden. Et eiketre kan vokse opptil 30 meter høyt og leve i flere hundre år. Eik er et tungt, solid og sterkt treslag med ganske med en varm brunfarge.

Med gulv fra Frevini får du gulv med kryssfinérstruktur gir et stabilt og sliteterkt gulv.

CHEVRON

Det gjentatte V-formede mønsteret som kan minne om det velkjente fiskebensmønsteret og er en spennende komposisjon bestående av like store stykker av tre, hver skåret på skrå, som møtes langs en perfekt, rett akse. Hvert element i dette mønsteret, kalt stavene, er nøye skråskåret og kappet i en nøyaktig 45 graders vinkel. Stavene er designet slik at de alle har samme størrelse, og de monteres sammen og skaper en spiss i midten av hvert V-formede segment. Chevron gulvmønster har skaper det klare retninger i rommet, og øynene trekkes naturlig mot midten av hvert V-mønster, noe som gir rommet en visuell dybde og bevegelse.

I tillegg til den visuelle appellen er Chevron kjent for sin evne til å tilpasse seg forskjellige interiørstiler. Det kan være en slående kontrast i moderne, minimalistiske rom eller legge til en touch av eleganse i mer tradisjonelle omgivelser. Valget av tresort og overflatebehandling kan ytterligere tilpasse utseendet for å matche det spesifikke designkonseptet.

FISKEBENSPARKETT | HERRINGBONE

Tregulvsparkett i det klassiske fiskebensmønsteret er en utmerket måte å tilføre en herskapelig og klassisk atmosfære til ditt hjem eller prosjekt. Denne type tregulv gir et unikt preg og kan smidig tilpasses ulike boligstiler, fra de mer tradisjonelle og klassiske hjemmene til de mer moderne og trendy boligene.

Fiskebensparkett i lamell har en tidløs appell som aldri går av moten. Det består av smale, lange bord som er nøye arrangert i et karakteristisk fiskebensmønster, og dette gir gulvet en distinkt og elegant fremtoning. Den naturlige skjønnheten i parketten gir et flott lamellgulv og gjør det til et ypperlig valg for både funksjonalitet og estetikk.

Hos Bella finner du et bredt spekter av fiskebensgulv i ulike varianter for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Fra de smale, klassiske bordene som gir et tidløst utseende, til bredere planker som legger til en mer moderne vri, har vi alternativer som passer perfekt til ditt hjem og din personlige stil.

 

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.