fb px
VENICE | INSPIRERT AV TERRAZZO FRA VENEZIA

VENICE | INSPIRERT AV TERRAZZO FRA VENEZIA

Spesifikasjoner

STØRRELSER 20x20 / 30x60 / 60x60 / 60x120 / 80x80 / Mosaikk / Hexagon
SPESIALDELER Trappeneser
OVERFLATER Natural ( R10 A+B) og grip 60 X 60 (R11 A+B+ C)
TYKKELSE 9,5MM
FARGER SAN MARCO, RIALTO, LA FENICE, MURANO, GIUDECCA, CANALGRANDE
PRODUSENT Unicom
FROSTSIKKER Ja
INSPIRASJON Terrazzo
KATALOG VENICE_KATALOG
TEKNISKE DATA
MILJØSERTIFIKAT

 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I ACCADEMIA

 

 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I VÅR TAPET

 

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

LAGET I EUROPA

Det meste av våre design produseres i Europa av de aller beste produsenter . Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt. Våre produsenter prioriterer teknologisk utvikling, bærekraftig produksjon, mange bruker solenergi og har stort fokus på gjenbruk av restavfall. For å sikre en miljøvennlig og effektiv logistikk sendes det meste av våre varer med tog fra produsent.

REDUSERT SVINN

Vår filosofi om skreddersøm er en stor fordel for deg. Du får det akkurat slik du vil og for oss betyr det tilnærmet null svinn. En fordel for deg og miljøet og en fordel for

Beskrivelse

VENICE | INSPIRERT AV TERRAZZO FRA VENEZIA

Venice fra Unicom er en elegant keramisk terrazzoflis med utseende og  inspirasjon av terrazzo fra Venezia. I denne kolleksjonen får du alle fordelene ved keramisk fliser som er vedlikeholdsfrie og som ikke endrer karakter over tid. Lekker flis i terrazzo-look.

Leveres i 6 ulike farger. I tillegg til tre ulike gråtoner: Rialto, Canalgrande og Giudecca, finnes kolleksjonen også i hvitt: San Marco, grønt: Murano og krem: La Fenice.

*

*

TERRAZZO
Terrazzo er et historisk materiale med lange tradisjoner fra Venezia og et spennende innsalg i dagens trendbilde. Terrazzo har mange av de samme karakteristikken og bruksområdene som marmor. Terrazzo lages tradisjonelt ved å benytte rester av knust marmor og naturstein sammen med betong og fargepigmenter som støpes i former i ulike størrelser og mønster. Terrazzo er et levende materiale som får en patina over tid som bærer med seg historien og livet den har levd. Utvalget er stort og du kan velge mellom alt fra historiske fliser med mønster, spenstige kombinasjoner av farger og stein til rolige nesten ensfargede fliser. Hos Bella kan vi også tilby terrazzo i skreddersøm i store formater, som benkeplater, trefliser, vasker mm.
Spør oss om råd og inspirasjon.

Vår keramiske terrazzo er resultatet av ny teknologi og gir nye naturtro og vakre fliser og overflater med nye bruksområder og kan legges i alle rom ute og inne.
Med vedlikeholdsfrie overflater vil du få et varig og konstant utrykk. Med keramisk terrazzo oppnår du en mer stabil kvalitet og tykkelse.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.