fb px
Terrazzo

Terrazzo

Spesifikasjoner

Finn ut mer om Agglotech her.

Vedlikehold av terrazzo se Fila vedlikeholdsprodukter for terrazzo

Beskrivelse

Terrazzo er et vakkert og tidløst materiale med lange tradisjoner med utallige bruksområder. Hos Bella finner du de tradisjonelle historiske terazzoflisene og moderne terrazzo for arkitektoniske bruk.

Mange forbinder Terrazzo med trappeoppganger fra 30-tallet. Stadig flere får øynene opp for denne marmorerte betongen, som gir uanede muligheter for farge- og mønsterspill.

Terrazzo er fortsatt et materiale som ikke er så kjent blant folk flest, men hos Bella opplever vi en stadig økende interesse og oppmerksomhet. Vi opplever en økende interesse blant arkitekter og designere og blant designinteresserte privatkunder.
Hos Bella finner du fliser i en rekke farger og grånyanser. I tillegg til de tradisjonelle terrazzoflisene med knust stein og marmor, er Italia kjent for sine historiske fliser fra Venezia med historiske mønster i alle farger. Terrazzo er utrolig fleksibelt i forhold til resten av interiøret; du kan jo plukke ut de fargene du har og kombinere det i terrazzoflisene.

Terrazzo er en kombinasjon av sement og stein og oppfører seg på mange måter som et naturprodukt. Terrazzo tåler flekker ganske godt, fordi det er så mye variasjon i flisen i utgangspunktet og fordi den ofte er matt. Ved riktig behandling og vedlikehold vil du få en lekker og slitesterkoverflate.

Terrazzo fåes som fliser i ulike formater. Benyttes gjerne i bygg hvor det er hard belastning og man samtidig ønsker en tidløs og lettstelt overflate, som ved kjøpesentre, vestibyler, trapperom, terminaler.

Bella fører terrazzo-fliser fra bl.a. Grandinetti og Agglotech.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.