TERRACOTTA | FLISER OG KRUKKER |

TERRACOTTA | FLISER OG KRUKKER |

Spesifikasjoner

STØRRELSERStort utvalg av formater, dekor og trappefliser.  Se katalog for detaljer
OVERFLATERMatt
TYKKELSEUlike tykkelser avhengig av kvalitet og type
FARGERRød jordfarge og mørk koks / sort
PRODUSENTCotto Manetti
FROSTSIKKERJA
INSPIRASJONTradisjonell håndlaget terracotta
KATALOGKatalog terracotta

 

MADE IN ITALY

Hos Bella finner du kvalitetsfliser fra noen av verdens beste produsenter. Vi plukker de aller beste produsentene, som benytter de beste råvarene og som kombinerer estetikk, funksjonalitet, design og kvalitet på aller høyeste nivå. Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt

Beskrivelse

TERRACOTTA

Terracottafliser er keramiske fliser laget av brent leire som har en rustikk og varm karakter. De er kjent for sin naturlige og jordnære fargepalett som spenner fra varme oransje og røde toner til dypere brune og beige nyanser. Våre terracottafliser kommer fra Impruneta i Toscana og har den kjente «originale» fargen og kvaliteten. Terracottafliser brukes ofte i interiør- og eksteriørdesign for å legge til et autentisk og tidløst preg på et rom eller en utendørs plass.

Terracottafliser har en lang historie som strekker seg tilbake til antikke sivilisasjoner som romerriket og Middelhavsområdet. Terracotta er et pustende kjent for sin slitesterke natur og evne til å tåle de fleste værforhold, noe som gjør dem egnet for både innendørs og utendørs bruk. I tillegg har de en unik patina som utvikler seg over tid og gir dem en sjarmerende vintage-estetikk.

Disse flisene brukes ofte i gulv- og veggbelegg, kjøkkenbakker og fasader, og gir et varmt og autentisk preg til ethvert rom eller uterom. Med sin naturlige skjønnhet og tidløse appell er terracottafliser et populært valg blant designere og hjemmeinnredere som ønsker å skape et unikt og karakteristisk utseende i sitt interiør- eller eksteriørprosjekt.

Hos Bella finner du også trappefliser, krukker og my mer i terracotta.

SEND FORESPØRSEL