fb px
PAS JAPONAIS FLISHELLE

PAS JAPONAIS FLISHELLE

Spesifikasjoner

STØRRELSER  Diameter 122cm og 61cm
OVERFLATER Natural matt  ( R11 A+B + C )
TYKKELSE 20mm
FARGER STONE B, STONE G, STONE C, STONE L, STONE W
PRODUSENT TERZADIMENSIONE
FROSTSIKKER JA
INSPIRASJON Zen-hage, Japandi
BRUKSOMRÅDER Privat, uteområder, hotell, kontor, uteområder, svømmebasseng, zen hage, terrassegulv
KATALOG TD-STONE-HD_compressed
DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I UTEDUSJER

FRA JEE-O 

 

 

Lekre utedusjer fra vår innovative leverandør JEE-O i rustfritt stål. Hvis du planlegger å bruke dusjen hele året, er det viktig at du kjøper en frostfri utedusj for å forhindre at rørene sprekker. La deg inspirere av disse lekre bildene. JEE-O

 

 

FLISHELLER | UTEFLISER FOR ALLE UNDERLAG

Hvorfor ikke fornye uteplassen din? Ved hjelp av pidestaller legger du enkelt flis rett oppå treterrassen!

FLISHELLER I GRESS

Ved å legge flishellene på bakken bevarer du underlaget. Legg flishellene og gresset på samme nivå så blir plenklippen enkel.

FLISHELLER I SAND ELLER GRUS

Legging i sand og grus sikrer god drenering mellom fugene i flishellene. NB ! Grunnarbeid er meget viktig! Husk fall på underlaget slik at vannet dreneres unna.

Legg gjerne en fiberduk i bunnen dersom det er løse masser. I bunnen bør det ligge et bærelag på 15-25 cm pukk eller grus . Under flishellene bør det være 2-5 cm
settelag (avrettingslag) med subus.

TIPS! Pyntestein mellom flishellene gir et elegant resultat!

SYSTEMGULV

Legg flisene på piedestaller, skinner eller gridsystem.

De fleste av våre utefliser kommer i mange nyanser og størrelser med speisalfliser for trapper, basseng, kanter, blomsterkasser o.l. Snakk med oss for tips og ideer til uterommet.

Legg merke til at mange av våre kolleksjoner har et stort utvalg av fliser med ulike overflater for inne- og utebruk. Dette gir unike muligheter for å skape en helhet mellom uterommet og resten av huset.

Beskrivelse

PAS JAPONAIS FLISHELLE

Bruken av løsrevne heller i hagen kommer opprinnelig fra Asia, og inviterer til bevegelse. Gangveier ble først brukt i Zen-hager. La deg inspirere av denne måten å legge fliser på - gjerne i kombinasjon med større plattinger.  Skap din egen Japandi oase.

TERZA DIMENSIONE

Terza dimensione er en italiensk produsent av møbler, vasker, fliser  og overflater for interiør og utendørs bruk ved å kombinere de beste håndverkstradisjoner gjennom generasjoner, med avanserte industrielle teknikker. TERZADIMENSIONE er eleganse laget i Italia. Design, prototyping og produksjon av møbeldesignløsninger og skreddersydde løsninger, utviklet av talentfulle italienske designere. TERZADIMENSIONE er synonymt med moderne luksus og kvalitet. TD designer møbeltilbehør i en moderne og kreativ stil som uttrykker verdiene som ligger i italiensk eleganse. Hvert aspekt av produktet er skreddersydd og laget med en blanding av de fineste materialene: tre, krystall, keramikk, jern og skinn. Høykvalitets råvarer som er ment å vare, og som blir ekte luksusklassikere over tid. TERZADIMENSIONE er opptatt av prinsippene om bevisst produksjon med respekt for mennesker og miljøet.

Den tredje dimensjonen av keramiske overflater.

Hos Bella er fliser så mye mer enn bare en flis. I tillegg til å være et kvalitetsmateriale som gir ethvert prosjekt en sterk og vedlikeholdsfri overflate, tenker vi at en flis kan være så mye mer. Hos Bella gir vi flisene en ny dimensjon og du vil finne møbler, lamper, vasker, kjøkken og mye mer laget i flis. Det meste som skreddersøm og laget på mål.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.