fb px
ONICE | En følelse av eleganse og luksus

ONICE | En følelse av eleganse og luksus

Spesifikasjoner

STØRRELSER  60 X 120 120 x 120, 60x60 storformat 120 x 278   mosaikk , trappeflis og sokkelflis
OVERFLATER Polert blank
TYKKELSE 9mm og 6mm storformatflis
FARGER ONICE MULTICOLOR, ONICE PEARL, ONICE HONEY
PRODUSENT KEOPE
FROSTSIKKER JA
SKLISIKKER Nei
INSPIRASJON Onyx, mamrmor

 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I OMNIA

 

Tivoli Ivory travertino storformatflis

MADE IN ITALY

Hos Bella finner du kvalitetsfliser fra noen av verdens beste produsenter. Vi plukker de aller beste produsentene, som benytter de beste råvarene og som kombinerer estetikk, funksjonalitet, design og kvalitet på aller høyeste nivå. Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt.

 

Beskrivelse

ONICE

Onice fra Keope er en elegant og sofistikert flisserie inspirert av Onyx stein som vil gi et unikt utseende til ethvert interiør. Flisene har en naturlig marmorering og en glatt, polert overflate som gir en følelse av eleganse og luksus. Onice er en kvalitetsflis kan brukes på gulv og vegger i både private og kommersielle rom, og vil gi en tidløs stil til enhver design.

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

LAGET I EUROPA

Det meste av våre design produseres i Europa av de aller beste produsenter . Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt. Våre produsenter prioriterer teknologisk utvikling, bærekraftig produksjon, mange bruker solenergi og har stort fokus på gjenbruk av restavfall. For å sikre en miljøvennlig og effektiv logistikk sendes det meste av våre varer med tog fra produsent.

REDUSERT SVINN

Vår filosofi om skreddersøm er en stor fordel for deg. Du får det akkurat slik du vil og for oss betyr det tilnærmet null svinn. En fordel for deg og miljøet og en fordel for oss.

 

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.