fb px
OMNIA | Inspirert av naturen

OMNIA | Inspirert av naturen

Spesifikasjoner

STØRRELSER  60 X 120 120 x 120,  30 x 60, 80 x 80 40 x 80, storformat 120 x 240   mosaikk , 3D flis, fliseheller, trappeflis og sokkelflis
OVERFLATER Matt og 3D
TYKKELSE 9mm og 20mm uteflis
FARGER TIVOLI IVORY, ROMANO SAND, PIRENEI SILVER, CEPPO GREY, DEVIX GREIGE,

RAPOLANO BEIGE, EMPERADOR WHITE, VENEZIA IVORY

PRODUSENT KEOPE
FROSTSIKKER JA
SKLISIKKER Matt R10 A+B inne  og Strukturert R11 A+B+C uteflis
INSPIRASJON Kalkstein, sandstein, terrazzo, marmor, travertin, ceppo
KATALOG keope-omnia-022023
TEKNISKE DATA tabella-tecnica-omnia
Cersaie 22 keope-news-cersaie-2022

 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT IKEYNOTE

 

bella.no/…/keynote-inspirert-av-betong-og-naturmaterialer

 

Beskrivelse

OMNIA

Omnia fra Italienske Keope er en imponerende flisekolleksjon designet for å tilby en bred variasjon av stil og funksjonalitet. Flisene er ideelle for både innendørs og utendørs bruk, og kan brukes til en rekke formål i hjem og offentlige prosjekter.

Omnia er tilgjengelige i 8 myke fargetoner inspirert av naturstein og kommer i en rekke formater , slik at du kan velge den perfekte stilen for ditt prosjekt. Enten du ønsker en moderne og minimalistisk look, eller en mer tradisjonell og klassisk stil, vil Omnia gi deg valgmulighetene.

Omnia kjennetegnes ved sin slitestyrke og holdbarhet og krever ingen behandling slik naturstein krever. De er designet for å motstå slitasje og tåle de tøffeste forhold, noe som gjør dem perfekte for høyt trafikkerte områder som gang, kjøkken og bad, restauranter og kontorer så vel som for utendørs bruk på terrasser og gårdsplasser.

Omnia er en vakker fliseserie med ulike teksturer og mønstre som gjør dem ideelle for å legge til visuell dybde til ethvert rom eller utendørs område.

*

*

LIMESTONE

Autentiske fliser i moderne kvalitet inspirert av kalkstein med store og små fragmenter av stein og organismer og noen kan minne litt om terrazzo. Kjennetegnes av duse kalde og varme fargetoner og spennende grafisk variasjon. Keramiske kalksteinsfliser er slitesterke og krever ingen impregneringer eller vedlikehold.

CEPPO FLISER

Ceppo di Gre er en sedimentær bergart fra Nord Italia med et særegent og karakteristisk innslag av små og store stein og mineraler i en naturlig grå blå kalkstein.

Våre Ceppo fliser er moderne kvalitetsfliser inspirert av denne vakre natursteinen. Med Ceppo for du en vakker, vedlikeholdsfri og takknemlig overflate som er lett å rengjøre og hvor skitt og smuss ikke synes så lett. Et meget teknisk bra kvalitetsflis til store og små prosjekter.

TRAVERTIN

Travertinofliser er inspirert av naturlige travertinosteinfliser som ofte brukes i interiør- og eksteriørdesign. Y\Travertino har en karakteristisk porøs overflate med varierende teksturer og farger, som gir en rustikk og elegant utseende til ethvert rom eller utendørsområde. Keramiske travertinofliser kan brukes på gulv, vegger, benkeplater og mer, og er kjent for sin holdbarhet og lang levetid. De er også en populær valg da keramiske fliser ikke krever impregner eller annet vedlikehold utover daglig renhold.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.