fb px
NOORD | Industrial style

NOORD | Industrial style

Spesifikasjoner

STØRRELSER 120x120,  60x120, 30x120, 80x80, 60x60, 30x60, 9,7x60 9mm
OVERFLATER Matt og sklisikker
TYKKELSE 9mm og 20mm uteflis
FARGER SILVER, IVORY, GREY, TAUPE, GOLD, ANTHRACITE, WHITE
PRODUSENT KEOPE
FROSTSIKKER JA
SKLISIKKER Matt R10 A+B inne  og Strukturert R11 A+B+C uteflis
INSPIRASJON Industriell moderne minimalistisk
KATALOG keope-noord-062022
TEKNISKE DATA
MILJØSERTIFIKAT

 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I MOOV FRA KEOPE

 

Beskrivelse

NOORD | Industrielle fliser

Noord er en stilren serie med industriell inspirerte betongeffekt fliser fra Ceramiche Keope for gulv og vegger inne og ute.

Noord representerer den industrielle stilen i Europa, en reise inn i en stadig utviklende design med holdning og visjonær energi. Der havner og industriområder smelter sammen med utdannings- og rekreasjonsområder for innovasjon. Der blander utstillingslokaler og konseptbutikker seg inn i avantgarde-bygninger. Og der et nødvendig materiale, sement, blandes med metallfibre og danner arkitektoniske merker som skaper en varig, dekorativ kalligrafi, innprentet i overflaten.

Formater og tykkelser for å designe ethvert rom Disse innovative og industrielle flisene av porselen kommer i 7 formater - fra den store 120x120 platetypen til den mindre 9,7x60 cm - i en rekkefølge som er tilpasset ethvert keramisk prosjekt. Noord kan bringe den industrielle stilen inn på kjøkkengulvet, på baderomsveggene eller i ethvert annet rom.

NOORD er også tilgjengelig i K2-flisheller, det nye 2 cm tykke formatet for utefliser som er motstandsdyktig mot ytre påvirkninger, noe som gjør det til et godt valg selv for utendørs gulv.

 

Noors  fargepalett - Grå, Taupe, Antrasitt, Gull, Hvit, Elfenben og Sølv - gjenspeiler den allsidige stilen til betongeffekten i fliser. De matte overflatene har den innvendige Natur R10-finishen, som kombinerer sikkerhet med mykhet i overflaten. Innovasjon og komfort gjennomsyrer Noord's syv formater.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.