fb px
Nivelleringskiler

Nivelleringskiler

Spesifikasjoner

STØRRELSER Minstekravet fuge: 2 mm (3 / 32 ").

Flis tykkelse: Min 3 mm, Max 20 mm.

INNEHOLDER 100 eller 250stk

Beskrivelse

Kiler til planering av fliser ( poser à 100 stk eller 250stk ) 

En korrekt jobb krever den perfekte planering av flisene. Det kan være en utfordring å få godt resultat ved legging av tynne, store eller tunge fliser. Særlig om underlaget er ujevnt. Selv om flisene er perfekt jevne ved legging, kan det, når limet setter seg, oppstå ujevnheter som ødelegger resultatet. Dette problemet kan unngås ved hjelp av flate avstandsstykker som bevarer den perfekte planering av fliser. De gjør også at arbeidet går fortere.

Så, planeringskiler/ nivelleringskiler gjør jobben enkel, rask og flisene vil få en perfekt jevn overflate.

Fremgangsmåte: Slik festes støtten: 1. Etter å ha spredt limet, sett på ”klipps” (det hvite festestykket)under flisene og langs alle 4 sider. 2. Avhengig av størrelsen på flisene, sett ett eller flere ”klipps” på hver side av flisen. 3. Legg ned flisen og bruk en gummihammer.

Slik setter du kilen: 1. Sett inn kilen i ”klipsen”, vær oppmerksom på ikke å presse forbi stoppunktet. 2. For å gjøre jobben lettere, bruk den spesielle justerbare trekketangen.

Hvordan fjerne klipsene: Når limet er tørket må den utstikkende delen av støtten fjernes ved å skille den fra ”klipsen”. Dette kan gjøres med en gummi hammer eller med føttene. Slå parallelt med fugen.

Ved legging av storformat fliser er det spesielt viktig å vurdere som du skal benytte kiler og klips for å få et plant resultat.

Se noen av våre spennende storformatfliser her

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.