MUSE

Spesifikasjoner

STØRRELSER80x80, 60x60, 30x60, 15x60, 7.4x30
FARGERNero Marquinia, Grey Marble, Reverse, Statuario, Calacatta Gold, Calacatta
MØNSTERMosaikk, Hexagon

Beskrivelse

MUSE er en spennende kolleksjon høykvalitetsfliser fra italienske Unicom Starker. MUSE er ny kolleksjon fliser som kombinerer det essensielle og sofistikerte ved den kjente italienske marmoren, med de tekniske egenskapene til en moderne flis.  MUSE kommer i tre forskjellige marmortyper: Carrara, Calacatta, Marfil og i to overflater, satin som er en myk og naturlig overflate og en blank polert overflate.

Kolleksjonen kommer i 5 størrelser ; 80x80, 60x60, 30x60, 15x60 og 7,4x30. Og man kan velge mellom 3 forskjellige mønster; basketweave, mosaikk og hexagonmosaikk.
Marmortyper
Carrara er den mest berømte marmortypen, som brukes i de mest kjente bygninger og skulpturer rundt om i verden. En elegant hvit farge med mørke årer som gir det en dramatisk og streng skjønnhet.

Calacatta er preget av dype og naturlige, rafinerte og harmoniske fargevariasjoner. Grå og brune fargetoner blir verdsatt gjennom sofistikerte amber nyanser.

Marfil er en marmor med en varm og jevn farge, preget av lyse årer. Dens delikate og raffinerte utseende gjør den perfekt for moderne og minimalistiske prosjekter.

SEND FORESPØRSEL