fb px
LOOK | FØLELSEN AV HÅNDLAGEDE FLISER

LOOK | FØLELSEN AV HÅNDLAGEDE FLISER

Spesifikasjoner

STØRRELSER 6 X 24
OVERFLATER SHINY
TYKKELSE 10MM
FARGER Avio, Beige, Bianco, Blu, Nero, Ocra, Oliva
PRODUSENT RAGNO
FROSTSIKKER JA
INSPIRASJON Historiske fliser
KATALOG Ragno_Storie_katalog
TEKNISKE DATA Ragno_Look_Tekniskedata

 

 

Du kan også være interessert i dette :

MELANGE | Følelsen av håndlagde fliser | 10 x 10 

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

LAGET I EUROPA

Det meste av våre design produseres i Europa av de aller beste produsenter . Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt. Våre produsenter prioriterer teknologisk utvikling, bærekraftig produksjon, mange bruker solenergi og har stort fokus på gjenbruk av restavfall. For å sikre en miljøvennlig og effektiv logistikk sendes det meste av våre varer med tog fra produsent.

REDUSERT SVINN

Vår filosofi om skreddersøm er en stor fordel for deg. Du får det akkurat slik du vil og for oss betyr det tilnærmet null svinn. En fordel for deg og miljøet og en fordel for oss.

Beskrivelse

LOOK
Look er både sjarmerende og elegant og gir følelsen av ekte håndverk. Flisene har en blank overflate med nydelige sjatteringer. Leveres i 7 ulike farger og kan legges både på vegg og gulv. Format: 6x24 cm. Utrolig vakre!

Bricksfliser er en populær type fliser som på ny er i trendbildet og  ofte brukes for å skape et rustikk og naturlig utseende i interiørdesign. Flisene er kjent for sine mange og varierte farger og teksturer som kan skape en unik og autentisk atmosfære rommet. Bricks eller mursteinfliser kan brukes på vegger og som dekorative elementer i både private og kommersielle rom og i noen tilfeller også på gulv.

Leggemønster

Det finnes mange ulike leggemønstre for fliser som gir ulike effekter og stemninger i  rommet. Hvis du ønsker å skape et tradisjonelt og klassisk utseende, kan du velge å legge i et tradisjonelt rektangulært mønster hvor flisene legges i en rett linje. Et diagonalt mønster kan gi en følelse av bevegelse og dynamikk, mens et herringbone-mønster gir et stilfullt og elegant utseende.

For et mer moderne og unikt utseende kan du velge et mønster hvor flisene legges i ulike retninger og vinkler, eller du kan eksperimentere med farger og teksturer for å skape et interessant og varierende mønster.

Uansett hvilket leggemønster du velger, er det viktig å ta hensyn til størrelsen på rommet og størrelsen på flisene for å sikre at mønsteret passer godt inn og skaper den ønskede effekten.

Last ned katalog her Storie_Cat_2020

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.