LOOK | FØLELSEN AV HÅNDLAGEDE FLISER

LOOK | FØLELSEN AV HÅNDLAGEDE FLISER

Spesifikasjoner

STØRRELSER6 X 24
OVERFLATERSHINY
TYKKELSE10MM
FARGERAvio, Beige, Bianco, Blu, Nero, Ocra, Oliva
PRODUSENTRAGNO
FROSTSIKKERJA
INSPIRASJONHistoriske fliser
KATALOGRagno_Storie_katalog
TEKNISKE DATARagno_Look_Tekniskedata

 

 

Du kan også være interessert i dette :

MELANGE | Følelsen av håndlagde fliser | 10 x 10 

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

LAGET I EUROPA

Det meste av våre design produseres i Europa av de aller beste produsenter . Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt. Våre produsenter prioriterer teknologisk utvikling, bærekraftig produksjon, mange bruker solenergi og har stort fokus på gjenbruk av restavfall. For å sikre en miljøvennlig og effektiv logistikk sendes det meste av våre varer med tog fra produsent.

REDUSERT SVINN

Vår filosofi om skreddersøm er en stor fordel for deg. Du får det akkurat slik du vil og for oss betyr det tilnærmet null svinn. En fordel for deg og miljøet og en fordel for oss.

Beskrivelse

Look er både sjarmerende og elegant og gir følelsen av ekte håndverk. Flisene har en blank overflate med nydelige sjatteringer. Leveres i 7 ulike farger og kan legges både på vegg og gulv. Format: 6x24 cm. Utrolig vakre!

 

Last ned katalog her Storie_Cat_2020

SEND FORESPØRSEL