GLEEZE | Rustikk dempet

GLEEZE | Rustikk dempet

Spesifikasjoner

 

STØRRELSER 10 x10cm, 5 x15cm 7.5 x 20cm
OVERFLATERGlossy
TYKKELSE10mm og 12,5mm dekorflis 3D
FARGERBianco, Beige, Turchese, Giada og Grigio,
PRODUSENTRagno
FROSTSIKKERDelvis
SKLISIKKER-
INSPIRASJONHistoriske fliser, rustikk
KATALOGRagno_Storie_Historiske_fliser
TEKNISKE DATA
MILJØSERTIFIKAT

 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I LOOK

 

 

Her er Look brickfliser på vegg

 

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

Beskrivelse

GLEEZE

Rustikk og herlig fliskolleksjon med enten glatt eller konkav/konveks overflate. Den vakkert dempede og naturlige paletten består av 5 farger: Bianco, Beige, Turchese, Giada og Grigio, tilgjengelig i 3 ulike formater: 10x10 cm, 5x15 cm and 7.5x20 cm.  Superblanke konkave og konvekse flisoverflater kombinert med tredimensjonale strukturer gir herlig designmuligheter og kombinasjoner som skaper liv på veggen. Bare helt utrolig vakker!

Bricksfliser er en populær type fliser som på ny er i trendbildet og  ofte brukes for å skape et rustikk og naturlig utseende i interiørdesign. Flisene er kjent for sine mange og varierte farger og teksturer som kan skape en unik og autentisk atmosfære rommet. Bricks eller mursteinfliser kan brukes på vegger og som dekorative elementer i både private og kommersielle rom og i noen tilfeller også på gulv.

MADE IN ITALY

Hos Bella finner du kvalitetsfliser fra noen av verdens beste produsenter. Vi plukker de aller beste produsentene, som benytter de beste råvarene og som kombinerer estetikk, funksjonalitet, design og kvalitet på aller høyeste nivå. Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt.

 

SEND FORESPØRSEL