fb px
GLANSHAMMAR | Inspirert av den ikoniske svenske Ekeberg-marmoren

GLANSHAMMAR | Inspirert av den ikoniske svenske Ekeberg-marmoren

Spesifikasjoner

STØRRELSER 60x120, 60x60, 30x60, 30x30, 15x15 og mosaikk
KALIBER 598X1198mm,  598x598mm, 298x598mm, 298x298mm, 147x147
OVERFLATER HONED ( halvpolert ) og matt
TYKKELSE 9mm
FARGER Glanshammar og Glanshammar White
LEVERANDØR Bricmate
FROSTSIKKER JA
SKLISIKKER Matt R9 A / Honed ikke sklisikkerklassifisert
INSPIRASJON Inspirert av marmor

Pleieråd

Generelle vedlikeholds- og rengjøringsinstruksjoner for granittkeramikk: Grunnrengjøring / Byggerengjøring: Granittkeramikkfliser må rengjøres grundig før gulvet kan brukes. En grunnrengjøring har som mål å fjerne produksjonsrester, sementfilm og fuging fra legging samt byggestøv og annet smuss fra konstruksjonen. Slik rengjøring skal utføres med et surt rengjøringsmiddel, type "fliserent", som er effektivt mot uorganisk smuss av typen nevnt ovenfor. Bricmate anbefaler "FILA Deterdek" fra Tebo Byggtillbehör, Deterdek er et profesjonelt surt rengjøringsmiddel spesielt utviklet for keramikk, effektivt mot uorganisk smuss som kalkavleiringer og sementfilm mm. Følg instruksjonene nøye angående fortynning og prosedyre. Daglig rengjøring: Til daglig bruk anbefales det en mikrofiberklut med vann eller "Eddikspray,” Kan også brukes på andre overflater med Granittkeramikk! "Eddikspray": Bland 1dl 24% eddik og noen dråper oppvaskmiddel med 3dl vann i en sprayflaske. På større flater brukes helst en svakt alkalisk eller pH-nøytral, ikke-filmdannende gulvvask, type "Allrent". Bricmate anbefaler "FILA Cleaner" som er et profesjonelt pH- nøytralt rengjøringsmiddel for alle typer harde gulv som tåler vann. Flekkfjerning: Flekker fra uorganisk smuss som kalkrester ol. samt organisk smuss som fettflekker fjernes i første omgang etter anvisningen for den daglige rengjøringen. Bruk en oppvask-/skrubbebørste som hjelp.

Såkalte tørke- eller skuresvamper kan også gjøre vaskingen enklere. FILA Deterdek og Fila PS87 anbefales mot mer alvorlige uorganiske og organiske flekker. Følg instruksjonene nøye angående fortynning og prosedyre. Eksempel på flekker: Matflekker, øl/vin, fett eller metallrester av aluminium (lettmetall) fjernes med alkalisk vaskemiddel i vann, som FILA PS87, universalrens, grovrengjøringsmiddel eller natron. Vaskemiddel for glasskeramiske kokeplater er effektivt mot metallskrap fra kniver mm. Skyll alltid grundig før og etter håndtering av mat på for eksempel kjøkkenbenken. Maskinoljeflekker, asfaltflekker, blekk, lim, ripemerker av gummi eller stearin/parafin fjernes med organisk løsemiddel som white spirit, aceton, teknisk sprit eller rensebensin. Rustflekker, kalkflekker eller ripemerker fra stål/jern fjernes med surt vaskemiddel i vann, som FILA Deterdek, eddiksyre/eddikalkohol eller sitronsyre. Malingsflekker som har tørket fjernes mekanisk med barberblad, eventuelt kombinert med varmepistol.

 

Beskrivelse

GLANSHAMMAR | Inspirert av den ikoniske svenske Ekeberg-marmoren

M Glanshammar Honed er en polert granittkeramikkflis i en dus varm tone. Inspirert av den ikoniske svenske Ekeberg-marmoren som er utvunnet i Glanshammar utenfor Örebro. Ekeberg er en elegant, klassisk og eksklusiv stein som har blitt kalt den svenske Carrara-marmoren. Det er bakgrunnen for at det er  utviklet en variant i samme mønster som Ekeberg men med grunntone og årefarge som er hentet fra Carrara.

Serie M Glanshammer i granittkeramikk-flis har en dus varm tone med hint av mørkere årer og en polert fløyelsmyk overflate egnet for både hjemme og offentlige områder. Overflaten Honed er, som navnet tilsier, en finslipt overflate. Etter brenning slipes overflaten på samme måte som polering foregår i den tradisjonelle steinindustrien. Honed kan i noen tilfeller også kalles halvpolert.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.