fb px
Glacé- Historiske fliser med 3D dekor

Glacé- Historiske fliser med 3D dekor

Spesifikasjoner

STØRRELSER 7,5 x 20
OVERFLATER SHINY
TYKKELSE 9,5mm og 11mm for 3D effekt flisen
FARGER Bianco Glossy, Mastice Glossy, Turchese Glossy, Avio Glossy, Blu Notte Glossy, Muschio Glossy
PRODUSENT RAGNO
FROSTSIKKER JA
INSPIRASJON Historiske fliser, Bricks effect, håndlagede fliser
KATALOG Ragno_Glace_Cat_2023

Du kan også være interessert i dette :

Når man ønsker en litt annerledes look på badet. Frammenti veggfliser fra Delconca med vasken Nouveau fra Ex.t. Legg merke til fuger i rosa. Lekkert!

HISTORISKE FLISER

I dag er historiske fliser et populært valg for restaurering og bevaring av gamle bygninger og brukes også i nybygg for å gi et nostalgisk preg eller for å skape et unikt og autentisk utseende. Historiske fliser er en viktig del av kulturarven vår og representerer den rike historien og kunsten som er knyttet til keramikk og flisproduksjon gjennom tidene

 

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

Beskrivelse

Glacé - Historiske fliser med 3D dekor

Glacé er en kolleksjon historisk inspirerte fliser i lyse harmoniske toner, og er en tolkning av små keramikkfliser med håndverksmessige detaljer.  Glacé er inspirert av en type murstein som er laget ved ekstrudering, der små ufullkommenheter blir synlige og blir karakteristiske trekk på glasuren. Resultatet er en keramisk flis med en skinnende overflate som innbyr til berøring, og som forteller en historie rik på erfaring og håndverk.

Glacé-kolleksjonen kommer i formatet 7,5x20 cm og består av 6 naturlige farger og en tredimensjonal struktur som er utviklet i alle fargetonene. På sidene og i små områder av overflaten har Glacé en leirefarget tone som etterligner fraværet av glasur, som er karakteristisk for håndlagde fliser som den er inspirert av. Det er også lette bevegelser på kantene som, selv om de er perfekt jevne, gir et håndlaget utseende og en estetikk med en levende følelse.

Dekorasjonen blir tredimensjonal med Rayé, en 3D-struktur som har riller i ulike bredde og dybde for en imponerende visuell effekt som ligner et strekkode-mønster, med veksling av blank og matt glasur. Glacé er en kolleksjon som kan kombineres med andre fliser og tilføre fliser med tre-, stein- og betongeffekt en ekstra touch.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.