fb px
FRAGMENTA ULTRA | STORFORMATFLISER | STEINEFFEKT

FRAGMENTA ULTRA | STORFORMATFLISER | STEINEFFEKT

Spesifikasjoner

STØRRELSER 100x300 | 100x100 | 150x100
OVERFLATER Soft (SO)
TYKKELSE 6MM
FARGER Bianco Greco | Grigio Luminoso | Nero Ombrato
PRODUSENT ARIOSTEA
FROSTSIKKER JA
INSPIRASJON TERRAZZO | STEIN
BRUKSOMRÅDER Privat, uteområder, svømmebasseng, hotell, kontor, restaurant, butikk, kjøpesenter, flyplasser mm
KATALOG KATALOG ULTRA
NYHETER ULTRA NYHETER 22/23
MILJØSERTIFIKAT cradle_to_cradle SERTIFIKAT

 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I LUCE

 

Luce silver pearl grey storformatflis på baderom
Luce silver pearl grey

 

MADE IN ITALY

Hos Bella finner du kvalitetsfliser fra noen av verdens beste produsenter. Vi plukker de aller beste produsentene, som benytter de beste råvarene og som kombinerer estetikk, funksjonalitet, design og kvalitet på aller høyeste nivå. Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt.

Beskrivelse

FRAGMENTA | FULL BODY  |  Inspirasjon av naturstein

Fragmenta er en ny fliskolleksjon som henter sin inspirasjon fra naturstein og treazzo. Dette er en full-body flis, det vil si at den er gjennomfarget og har ekte stener i seg. Den leveres i fem ulike farger, tre ulike overflater og passer perfekt både inne og ute.

FULL BODY

Terrazzoflis i en klasse for seg ! Med en helt ny teknologi har Ariostea utviklet en helt rå flis som  gir gjennomgående fargefragmenter tilsvarende ekte terrazzo, og med egenskaper og bruksområder som du finner i de aller beste keramiske fliser i porcelanato kvalitet. Perfekt til private og offentlige prosjekter.

Nyhet 2022 / 2023 : Fragmenta kommer også i storformatflis.

Storformatfliser har tatt utgangspunkt i eksisterende flisekolleksjoner og kan derfor kombineres med fliser i andre mer tradisjonelle formater og finnes også som mosaikk.

Storformatfliser er en videreutvikling av eksisterende fliser og har utvidet flisene bruksområder til uante muligheter. Nå er det nesten bare fantasien som setter en stopper.  Fliser i de nye og store formatene kan benyttes i de fleste sammenhenger, som f.eks designvasker, benkeplater, bordplater, til fasader, på dører og mye mer.

TERRAZZO
Terrazzo er et historisk materiale med lange tradisjoner fra Venezia og et spennende innsalg i dagens trendbilde. Terrazzo har mange av de samme karakteristikken og bruksområdene som marmor. Terrazzo lages tradisjonelt ved å benytte rester av knust marmor og naturstein sammen med betong og fargepigmenter som støpes i former i ulike størrelser og mønster. Terrazzo er et levende materiale som får en patina over tid som bærer med seg historien og livet den har levd. Utvalget er stort og du kan velge mellom alt fra historiske fliser med mønster, spenstige kombinasjoner av farger og stein til rolige nesten ensfargede fliser. Hos Bella kan vi også tilby terrazzo i skreddersøm i store formater, som benkeplater, trefliser, vasker mm.
Spør oss om råd og inspirasjon.

Vår keramiske terrazzo er resultatet av ny teknologi og gir nye naturtro og vakre fliser og overflater med nye bruksområder og kan legges i alle rom ute og inne.
Med vedlikeholdsfrie overflater vil du få et varig og konstant utrykk. Med keramisk terrazzo oppnår du en mer stabil kvalitet og tykkelse.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.