fb px
TEKNOSTONE | FLISHELLER | BETONGLOOK

TEKNOSTONE | FLISHELLER | BETONGLOOK

Spesifikasjoner

STØRRELSER Inne: 150x75, 75x75, 120x60, 60x60, 60x30

Ute: 120x60, 120x30, 60x60, 100x100, 300x100.

FARGER Light Grey, Smoke, soft black

 

 

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

LAGET I EUROPA

Det meste av våre design produseres i Europa av de aller beste produsenter . Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt. Våre produsenter prioriterer teknologisk utvikling, bærekraftig produksjon, mange bruker solenergi og har stort fokus på gjenbruk av restavfall. For å sikre en miljøvennlig og effektiv logistikk sendes det meste av våre varer med tog fra produsent.

REDUSERT SVINN

Vår filosofi om skreddersøm er en stor fordel for deg. Du får det akkurat slik du vil og for oss betyr det tilnærmet null svinn. En fordel for deg og miljøet og en fordel for oss.

Beskrivelse

FLISHELLER | TEKNOSTONE

Teknostone 2cm utefliser fra Ariostea er enkolleksjon fliser inspirert av betong og naturstein i minimalistisk og moderne tolkning.
Spesielt beregnet for utebruk finnes det også fliser i 2cm tykkelse i følgende formater: 120X60 / 60X60

Det spennende med TEKNOSTONE er de mange formatene og hvordan de kombineres med ULTRA storformatfliser som er bare 6mm tykke. Den nye teknologien bak ULTRA gjør det mulig å produsere større fliser enn noen sinne og med en tykkelse på bare 6mm gjør dette at vekten blir lav sammenlignet med andre materialer som stein og marmor. Dette gjør det meget interessant å benytte ULTRA fliser til å lage innredninger som f.eks blomsterkasser, eller bruke de som benkeplater ute.  Med ULTRA Teknostone kan du kle vegger ute og gi de en vedlikeholdsfri betonglook overflate.

Katalog cm2 utefliser ariostea

For mer informasjon og inspirasjon, se mer om storformatflisene i Teknostone

Finn ut mer om Agape design med de flotte Sen dusjene og kranene.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.