fb px
FLISHELLER | K2 | UTEFLISER FOR ALLE UNDERLAG

FLISHELLER | K2 | UTEFLISER FOR ALLE UNDERLAG

Spesifikasjoner

UNDERLAG Passer til alle underlag!

La deg inspirere og få mer informasjon om våre flisheller fra Keope her :

KEOPE_K2_Flisheller

REDUSERT SVINN

Vår filosofi om skreddersøm er en stor fordel for deg. Du får det akkurat slik du vil og for oss betyr det tilnærmet null svinn. En fordel for deg og miljøet og en fordel for oss.

 

MADE IN ITALY

Hos Bella finner du kvalitetsfliser fra noen av verdens beste produsenter. Vi plukker de aller beste produsentene, som benytter de beste råvarene og som kombinerer estetikk, funksjonalitet, design og kvalitet på aller høyeste nivå. Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt

Beskrivelse

FLISHELLER | UTEFLISER FOR ALLE UNDERLAG

Hvorfor ikke fornye uteplassen din? Ved hjelp av pidestaller legger du enkelt flis rett oppå treterrassen!

FLISHELLER I GRESS

Ved å legge flishellene på bakken bevarer du underlaget. Legg flishellene og gresset på samme nivå så blir plenklippen enkel.

FLISHELLER I SAND ELLER GRUS

Legging i sand og grus sikrer god drenering mellom fugene i flishellene. NB ! Grunnarbeid er meget viktig! Husk fall på underlaget slik at vannet dreneres unna.

Legg gjerne en fiberduk i bunnen dersom det er løse masser. I bunnen bør det ligge et bærelag på 15-25 cm pukk eller grus . Under flishellene bør det være 2-5 cm
settelag (avrettingslag) med subus.

TIPS! Pyntestein mellom flishellene gir et elegant resultat!

SYSTEMGULV

Legg flisene på piedestaller, skinner eller gridsystem.

De fleste av våre utefliser kommer i mange nyanser og størrelser med speisalfliser for trapper, basseng, kanter, blomsterkasser o.l. Snakk med oss for tips og ideer til uterommet.

Legg merke til at mange av våre kolleksjoner har et stort utvalg av fliser med ulike overflater for inne- og utebruk. Dette gir unike muligheter for å skape en helhet mellom uterommet og resten av huset.

 

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.