ETERNA | STEINLOOK

ETERNA | STEINLOOK

Spesifikasjoner

Last ned katalog for mer inspirasjon og informasjon

Ragno_Eterna_Cat_2020

Beskrivelse

ETERNA fra RAGNO er en serie kvalitets fliser som er laget av den italienske produsenten RAGNO. Med sin flotte steinlook gir den herlige middelhavs-assosiasjoner i stilig design. der subtile grafiske mønstre, antydninger av havskjell, tilfører bevegelse til de ensartede overflatene i fargene Blanco, Arena og Greige, mens mørkere marmorinnsatser dekorerer overflaten til Mix-variantene, og skaper koordinerte komposisjoner med en sterk personlighet Med sin robuste konstruksjon er den perfekte for bruk både innendørs og utendørs.

⁠Stedene der vi bor, jobber, møtes, slapper av og hygger oss er i fokus. Sunne oppholdsrom er viktig for oss alle. For å dekke dette behovet har Ragno skapt «CleanOut Antibacterial Protection» - en teknologisk behandling av flisene for beskyttelse mot bakterier. Opptil 99,9% effektiv mot skadelige bakterier - en antimikrobiell teknologi av sølvioner som virker direkte på bakterienes metabolisme, og forhindrer deres overlevelse og reproduksjon.

Eterna er laget med den innovative StepWise™ tekonolgien som gir flisen en myk soft touch overflate som føles myk og god og ta på og samtidig med god sklisikkerhet.

SEND FORESPØRSEL