fb px
ETERNA | STEINLOOK

ETERNA | STEINLOOK

Spesifikasjoner

Last ned katalog for mer inspirasjon og informasjon

Ragno_Eterna_Cat_2020

STØRRELSER  60 X 120 100 x 100, 60x60 30 X 60   mosaikk ( vegg ), trappeflis og sokkelflis
OVERFLATER Matt R10 Antibakteriell overflate ( Clean out )  og Strukturert R11
TYKKELSE 8,5mm
FARGER Bianco, Arena, Greige, Mix Multicolor, Mix Beige, Mix Gris
PRODUSENT RAGNO
FROSTSIKKER JA
SKLISIKKER JA, R10 Stepwise og R11 B+C  utendørs
INSPIRASJON Kalkstein, sandstein, terrazzo, jurastein

Ragno_Eterna_Cat_2020

Beskrivelse

ETERNA

Eterna er en serie kvalitets fliser som er laget av den italienske produsenten RAGNO. Med sin flotte steinlook gir den herlige middelhavs-assosiasjoner i stilig design. der subtile grafiske mønstre, antydninger av havskjell, tilfører bevegelse til de ensartede overflatene i fargene Blanco, Arena og Greige, mens mørkere marmorinnsatser dekorerer overflaten til Mix-variantene, og skaper koordinerte komposisjoner med en sterk personlighet Med sin robuste konstruksjon er den perfekte for bruk både innendørs og utendørs.

⁠Stedene der vi bor, jobber, møtes, slapper av og hygger oss er i fokus. Sunne oppholdsrom er viktig for oss alle. For å dekke dette behovet har Ragno skapt «CleanOut Antibacterial Protection» - en teknologisk behandling av flisene for beskyttelse mot bakterier. Opptil 99,9% effektiv mot skadelige bakterier - en antimikrobiell teknologi av sølvioner som virker direkte på bakterienes metabolisme, og forhindrer deres overlevelse og reproduksjon.

Eterna er laget med den innovative StepWise™ tekonolgien som gir flisen en myk soft touch overflate som føles myk og god og ta på og samtidig med god sklisikkerhet.

MADE IN ITALY

Hos Bella finner du kvalitetsfliser fra noen av verdens beste produsenter. Vi plukker de aller beste produsentene, som benytter de beste råvarene og som kombinerer estetikk, funksjonalitet, design og kvalitet på aller høyeste nivå. Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.