fb px
ELEMENTS LUX | MARMORLOOK

ELEMENTS LUX | MARMORLOOK

Spesifikasjoner

STØRRELSER 30 x 60 |60 x 60 | 60 x 120 | 120 x 120 | 120 x 278 | Chevron og mosaikk
OVERFLATER Natural R9 |  LAPPATO / GLOSSY
TYKKELSE 6MM på storformat | 9mm på standard
FARGER Calacatta , Silver Grey, Calacatta Gold, Emperador, Lincoln, Port Laurent, Crema Beige
SPESIALDELER Trappeneser og sokkel
PRODUSENT KEOPE
FROSTSIKKER JA
INSPIRASJON MARMOR
BRUKSOMRÅDER Privat, uteområder, svømmebasseng, hotell, kontor, restaurant, butikk, mm
KATALOG ELEMENTS LUX KATALOG
TEKNISKE DATA TEKNISKE DATA ELEMENTS LUX
MILJØSERTIFIKAT ELEMENTS LUX MILJØ
KEOPE MARMOR  MARMORKATALOG

 

DU KAN OGSÅ VÆRE INTERESSERT I INCANTO

 

Hos Bella kan du bestille vask i flis på mål.

MADE IN ITALY

Hos Bella finner du kvalitetsfliser fra noen av verdens beste produsenter. Vi plukker de aller beste produsentene, som benytter de beste råvarene og som kombinerer estetikk, funksjonalitet, design og kvalitet på aller høyeste nivå. Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt.

Beskrivelse

ELEMENTS LUX | MARMORLOOK

Elements Lux er flisekolleksjon inspirert av de klassiske kjente marmorsortene man finner i historisk arkitektur i en ny tolkning. Flisene er skapt for klassiske sofistikerte miljøer og mer uformell retro chick sammenhenger.

Elements Lux har 6 formater: 120x278, 120x240, 120x120, 60x120, 60x60, 30x60 cm

Storformatfliser har tatt utgangspunkt i eksisterende flisekolleksjoner og kan derfor kombineres med fliser i andre mer tradisjonelle formater og finnes også som mosaikk.

Storformatfliser er en videreutvikling av eksisterende fliser og har utvidet flisene bruksområder til uante muligheter. Nå er det nesten bare fantasien som setter en stopper.  Fliser i de nye og store formatene kan benyttes i de fleste sammenhenger, som f.eks designvasker, benkeplater, bordplater, til fasader, på dører og mye mer.

MARMOR
Helt fra før romernes tid har marmor vært et kjært og kjent materiale kjent for sin tidløshet og eksklusivitet.
Med dagens teknologi kan vi gjenskape naturens vakre mangfold farger og årer Det har gitt nytt liv og spennende muligheter for fliser i alle formater, overflater og farger.
Våre fliser henter inspirasjon fra de kjente og kjære italienske marmor sortene som Carrara og travertin, Onyx og granitt til eksotiske og fargesprakende stein fra Amazonas med heftige årer og sterke kontraster.
Våre marmorfliser finner du en rekke dekorfliser som hexagon, mosaikk, fiskebensmønster, oktagon i matte og blanke overflater og i mer enn 150 varianter som storformatfliser.
Hos Bella har vi også mange av de samme materialene i ekte marmor og stein og vi tilbyr dette som fliser og kan lage tilnærmet hva du måtte ønske som vask, badekar, benkeplater mm

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.