fb px
COTTO ETRUSCO | HÅNDLAGET TERRACOTTA

COTTO ETRUSCO | HÅNDLAGET TERRACOTTA

Spesifikasjoner

For mer inspirasjon og informasjon om farger, størrelser, kvalitet mm se katalog

COTTOETRUSCO KATALOG

Beskrivelse

COTTO ETRUSCO | HÅNDLAGET TERRACOTTA

Cotto Etrusco er en anerkjent fliseprodusent som er kjent for sitt håndverk og kvalitet. Med røtter i den italienske regionen Toscana, har de over årene etablert seg som en ledende aktør i bransjen.

Cotto Etrusco er kjent for å produsere fliser av høyeste kvalitet, laget av autentiske materialer og med stor oppmerksomhet på detaljer. Deres fliser er laget av naturlige leire og bakes i tradisjonelle ovner for å oppnå den unike, rustikke overflaten som er kjennetegnet på cotto-fliser.

Det er ikke bare kvaliteten på flisene som skiller Cotto Etrusco fra konkurrentene, men også deres engasjement for bærekraftig produksjon. De bruker miljøvennlige produksjonsmetoder og resirkulerer overskuddsmateriale for å minimere deres økologiske fotavtrykk.

Cotto Etrusco tilbyr et bredt utvalg av fliser som passer til ulike stiler og bruksområder. Fra klassisk til moderne design, fra gulv til vegger, fra innendørs til utendørs, har de fliser som passer til ethvert prosjekt.

Med sin sterke fagkunnskap, dedikasjon til kvalitet og bærekraftig produksjon har Cotto Etrusco blitt et førstevalg for mange arkitekter, designere og byggherrer verden over. Deres fliser er et uttrykk for italiensk håndverk på sitt beste og bidrar til å skape vakre og varige rom.

Pris og leveringstid på forespørsel

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.