fb px
ACCADEMIA | Full body

ACCADEMIA | Full body

Spesifikasjoner

 

STØRRELSER 150x75 | 120x120 | 120x60 | 75x75| 60x60
OVERFLATER Polished (LL), Soft (SO)
TYKKELSE 10MM
FARGER VERONESE, TIEPOLO, BELLINI, CANALETTO, TENTORETTO, TIZIANO
PRODUSENT ARIOSTEA
FROSTSIKKER JA
INSPIRASJON TERRAZZO
KATALOG accademia_KATALOG
TEKNISKE DATA
MILJØSERTIFIKAT cradle_to_cradle SERTIFIKAT
DU KAN OGSÅ VÆRE

INTERESSERT I DETTE : 

FRAGMENTA

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

LAGET I EUROPA

Det meste av våre design produseres i Europa av de aller beste produsenter . Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt. Våre produsenter prioriterer teknologisk utvikling, bærekraftig produksjon, mange bruker solenergi og har stort fokus på gjenbruk av restavfall. For å sikre en miljøvennlig og effektiv logistikk sendes det meste av våre varer med tog fra produsent.

REDUSERT SVINN

Vår filosofi om skreddersøm er en stor fordel for deg. Du får det akkurat slik du vil og for oss betyr det tilnærmet null svinn. En fordel for deg og miljøet og en fordel for oss.

Beskrivelse

ACCADEMIA

Takket være en tidløs og universell stil er Accademia perfekt både for moderne, minimalistiske omgivelser og for renoveringsprosjekter hvor de historiske detaljene skal ivaretas. En moderne tolkning av terrazzo.

FULL BODY

Terrazzoflis i en klasse for seg ! Med en helt ny teknologi har Ariostea utviklet en helt rå flis som  gir gjennomgående fargefragmenter tilsvarende ekte terrazzo, og med egenskaper og bruksområder som du finner i de aller beste keramiske fliser i porcelanato kvalitet. Perfekt til private og offentlige prosjekter.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.