fb px
HISTORISKE FLISER | A MANO

HISTORISKE FLISER | A MANO

Spesifikasjoner

HISTORISKE FLISER | A Mano

STØRRELSER 20x20
FARGER Ardesia, Bianco Antico, Crema, Vulcano

HISTORISKE FLISER

I dag er historiske fliser et populært valg for restaurering og bevaring av gamle bygninger og brukes også i nybygg for å gi et nostalgisk preg eller for å skape et unikt og autentisk utseende. Historiske fliser er en viktig del av kulturarven vår og representerer den rike historien og kunsten som er knyttet til keramikk og flisproduksjon gjennom tidene

DESIGNET FOR VARIGHET

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

LAGET I EUROPA

Det meste av våre design produseres i Europa av de aller beste produsenter . Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt. Våre produsenter prioriterer teknologisk utvikling, bærekraftig produksjon, mange bruker solenergi og har stort fokus på gjenbruk av restavfall. For å sikre en miljøvennlig og effektiv logistikk sendes det meste av våre varer med tog fra produsent.

REDUSERT SVINN

Vår filosofi om skreddersøm er en stor fordel for deg. Du får det akkurat slik du vil og for oss betyr det tilnærmet null svinn. En fordel for deg og miljøet og en fordel for oss.

MADE IN ITALY

Hos Bella finner du kvalitetsfliser fra noen av verdens beste produsenter. Vi plukker de aller beste produsentene, som benytter de beste råvarene og som kombinerer estetikk, funksjonalitet, design og kvalitet på aller høyeste nivå. Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt.

Beskrivelse

HISTORISKE FLISER | A Mano

Dette er en historisk kolleksjon fra Ragno, inspirert av glasert majolika fliser. De kommer i fire nøytrale farger og med tolv forskjellige "håndmalte" uttrykk som er enkle og elegante.

Flisene har str 20x20 cm og er perfekt for bad eller kjøkken, vegg eller gulv.

De kan dekke hele vegger eller definere mindre områder. Passer like godt til tregulv som til gulv av betong, terracotta eller stein.

Flisene er av topp moderne kvalitet og krever ingen impregnering eller vedlikehold utover normalt renhold.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.