fb px
9CENTO | KLASSISK ELEGANSE | GEOMETRISKE FORMER

9CENTO | KLASSISK ELEGANSE | GEOMETRISKE FORMER

Spesifikasjoner

Formater :

60 x 60 | 60 x 120 | 120 x 120 | 120 x 278 | 30 x 120 | mosaikk

Overflater :

Shiny

Tykkelse :

6MM for 120 x 278 øvrige 9mm

Farger :

Metamorfosi, Ombra Moca, Raggio Verde, Alba Oro, Aurora Beige, Riflesso Bianco

Produsent :

Keope

Inspirasjon / Designer :

Inspirert av Gio Ponti

Last ned katalog :

Katalog_Keope_9cento

Tekniske data :

TEKNISKE DATA-9cento

Designet for lang varighet

For å sikre optimal produktkvalitet og levetid, produseres våre produkter hos noen av Europas beste produsenter laget av  de beste bærekraftige råvarer og materialer og den beste teknologien på markedet.  Dette gir de vakreste produkter av ypperste kvalitet som varer hele livet.

Laget i Europa

Det meste av våre design produseres i Europa av de aller beste produsenter . Vi kombinerer lidenskap og teknologi, kreativitet og nøyaktighet, vitenskap og kultur og ikke minst miljøvennlighet. For Bella betyr det å samle alt dette i ett produkt. Våre produsenter prioriterer teknologisk utvikling, bærekraftig produksjon, mange bruker solenergi og har stort fokus på gjenbruk av restavfall. For å sikre en miljøvennlig og effektiv logistikk sendes det meste av våre varer med tog fra produsent.

Redusere svinn

Vår filosofi om skreddersøm er en stor fordel for deg. Du får det akkurat slik du vil og for oss betyr det tilnærmet null svinn. En fordel for deg og miljøet og en fordel for oss.

Miljøsertifikat :

MILJØSERTIFIKAT 9cento-20

 

 

Beskrivelse

9Cento

Keope har hentet sin inspirasjon til 9Cento fra designeren Gio Pontis villa Planchart i Caracas. Fargerike vegger og tak i kombinasjon med vakre geometriske former i marmor på gulvene.

Storformatfliser
Storformatfliser har tatt utgangspunkt i eksisterende flisekolleksjoner og kan derfor kombineres med fliser i andre mer tradisjonelle formater og finnes også som mosaikk.
Storformatfliser er en videreutvikling av eksisterende fliser og har utvidet flisene bruksområder til uante muligheter. Nå er det nesten bare fantasien som setter en stopper. Fliser i de nye og store formatene kan benyttes i de fleste sammenhenger, som f.eks designvasker, benkeplater, bordplater, til fasader, på dører og mye mer.

Moderne kvalitetsfliser er et tilnærmet vedlikeholdsfritt med mange fordeler som lavere vekt motstandsdyktig mot ytre påvirkninger som slitasje, vær og vind, kjemikalier og skader og vil beholde samme uttrykk over tid.

 

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.