fb px
DORNBRACHT SPA

DORNBRACHT SPA

Regndusj Aquamoon fra Dornbracht

De tre pilarene i Dornbracht spa-produkter

Dornbracht har samlet alt de vet om den gjenopprettende kraften av vann, og brukt det til å utvikle produkter som forvandler badet ditt til ditt personlige spa. Dornbracht spa-produkter er basert på prinsippene til tre pilarer: Kneipp, Aquapressure og Bliss. Disse prinsippene er alltid til stede i deres produktløsninger og vannapplikasjoner. Dornbracht samarbeider tett og kontinuerlig med eksperter innen velvære og progressive tenkere fra Kneipp-terapi og Tradisjonell Kinesisk Medisin (TCM), og legger ned grundig forskning i velvære. Denne kunnskapen kombineres med en omfattende produktforskning og -utvikling for å bringe helsefordelene ved vannbehandling inn i ditt luksuriøse hjemmespa.

LifeSpa 29

Vi anbefaler spesifikke vannbehandlingstiltak for hver VANNGRUPPE i vår kolleksjon, som kan brukes som en del av din daglige rutine etter behov. Enten du er ute etter helsefordeler fra dusjing, personlige badeprodukter, hydromassasjeterapi, sanseopplevelser eller noe som passer til flere individuelle behov, har vi en privat spa-løsning som vil gi deg det du leter etter.

Vi utnytter helsefordelene ved vannbehandling

Dornbracht Life Spa

Dornbracht fortsetter å fange opp helsefordelene ved vannbehandling og bringe dem hjem til deg for en personlig helse- og velværeopplevelse du ikke vil glemme. Mange av våre løsninger kan kombineres for å tilpasse et luksuriøst, privat spa for ditt bad. Det som forener alle produktløsningene, bortsett fra daglig rengjøring, er den dokumenterte effekten av vannets helbredende kraft. Med Dornbracht får du personlig tilpassede vannbehandlingstiltak som kombinerer harmonisk vann, lys og duftelementer for en virkelig behagelig opplevelse som er ulik alt du har hatt før. Disse private spa-løsningene er en invitasjon til å slappe av, roe ned, bli frisk og bli værende et øyeblikk lengre i total lykke.

Kneipp

Beinguss

Kneipp-terapi er en helhetlig tilnærming til helse og velvære som virker på kroppen, sinnet og sjelen. Opplev en rekke helsefordeler med våre produkter designet i samarbeid med Kneipp-terapi-eksperter.

Aquapressure

LifeSpa 09 1

Aquapressure kombinerer to mye brukte terapier, akupressur og massasje, med vannets helbredende kraft for å gjenopprette sinnet, kroppen og sjelen. Vi bruker unike vannstrømmer for å påvirke spesifikke deler av kroppen for gunstig aquapressure-terapi.

BLISS

Aquamoon ATT 06

Konseptet om lykke er nært knyttet til velvære, og i sin tur er velvære tett forbundet med helse. Dornbracht har skapt flere spa-produkter som kombinerer ulike dusjfordeler for helsen, og fungerer som personlige tilfluktssteder – skaper øyeblikk av glede og lykke.

Teknologi bak vannapplikasjonene

Dornbracht er en pioner innen utviklingen av private, luksuriøse spa-opplevelser som kan nytes i komforten av hjemmet. Vi har et fleksibelt planleggingskonsept for velværearkitektur som viser deg hvordan vann kan ha en positiv effekt på helsen din og din personlige livskraft-energibalanse. Med mange års erfaring og en solid forståelse av spa- og baderomsarkitektur og effekten av vann, er vi klare til å hjelpe med dine individuelle behov.

LAMINAR FLOW

Dornbracht Lifespa

En funksjon av vår perfekte LAMINAR FLOW er dens krystallklare spraymønster. Den dekker huden grundig som et teppe av vann – noe som gjør den spesielt egnet for å utføre Kneipp-overheng.

MASSASJE

124585419 3371282766252534 2268139370820072287 o

Enten du vil ha intens, aquapressure-massasje som fornyer muskler eller myk, avslappende massasje som gjenoppretter ånden, kan du oppleve terapeutisk vannmassasje daglig bare ved å ta en dusj.

RAIN

124331775 3371296506251160 1750133508037962028 n

En naturlig regndusj er den mest organiske og sensuelle formen for dusjing. Dornbracht har grundig forsket på egenskapene til regndråper for å gi deg den perfekte opplevelsen av naturlig regn på ditt eget bad.

WATERFALL

JF DB PS WaterFall 0044 39L

Foss Vi bringer fascinasjonen av en foss fra naturen til det private badet. Den kraftige, yndefulle kaskaden av vann er den perfekte måten å forsiktig massere nakken og ryggområdet på, å kjøle ned etter en badstue eller til og med gi forfriskning.

HORISONTAL SHOWER

Dornbracht Life Spa er kjent for å tilby luksuriøse og innovative produkter som fremmer avslapning, velvære og et sunt liv
LifeSpa horisontal shower

FOTBAD

Med LifeSpa har Dornbracht samlet sin omfattende kunnskap om vannets restaurerende kraft og tilbyr spesielle vannbehandlinger og løsninger som kan oppgradere badet ditt til et premium hjemme-spa.
LifeSpa fotbad

Nyhetsbrev

For de nyeste trendene