fb px
DESIGNERS STURDAY 23

DESIGNERS STURDAY 23

Dornbracht Life Spa

Designers Saturday i Oslo denne helgen! 8 – 10 September.  Utforsk det nyeste innen design og interiør til badet hos Bella. Ta en spasertur gjennom kreative pop-up-butikker, nyt deilige matopplevelser og la deg inspirere av unikt design. En perfekt mulighet til å støtte kreativitet og finne skatter til hjemmet ditt.

Dornbracht Life Spa

Dornbracht, en pioner med en arv som strekker seg over 70 år, smelter sømløst sammen luksus, innovasjon og design i baderoms- og kjøkkenarmaturer. Ved å omfavne presisjonsingeniørarbeid og bærekraftige praksiser, skaper Dornbracht produkter som forener estetikk og funksjonalitet. I samarbeid med visjonære designere skaper Dornbracht rom som fremkaller velvære og sofistikering. Oppdag en verden der vann blir kunst, og design beriker livsstilen – velkommen til Dornbracht.

d2 Dornbracht LifeSpa05

Dornbracht er en ledende spesialist innen overlegne designerarmaturer og tilbehør for baderom, spa og kjøkken. De bruker kun det beste innen materialer og teknologi, og produktene er designet for kommende generasjoner. Som en forpliktelse til kvalitetsstandarder, forblir produksjonen i Europa, hovedsakelig på det opprinnelige stedet i Tyskland, Iserlohn. Dornbracht streber hver dag etter å møte de høyeste forventningene. De tror at små detaljer utgjør en forskjell. Produktene er resultatet av en kombinasjon av de beste materialene, teknisk ekspertise, avansert produksjonsteknologi og eksklusivt håndverk. Det må understrekes at alle materialer som brukes, oppfyller de høyeste kravene med hensyn til miljøsertifisering.

Meditaraneo En ny måte å tenke baderomsinnredning på med farget porselen

NIC DESIGN  | Farget santiær til badet

Eleganse og Innovasjon i Italiensk sanitærkeramikk

Italiensk håndverk og design har lenge vært kjent for sin unike kombinasjon av eleganse, kvalitet og innovasjon, og NIC Design ligger helt i forkant. Deres fargete sanitærprodukter har raskt blitt et ikon for luksus og stil på baderommet.

NIC Design har sin opprinnelse i byen Civita Castellana, som har en rik historie innen keramisk produksjon. Siden starten har selskapet vært opptatt av å forene tradisjonelt håndverk med moderne teknologi, og resultatet er en imponerende portefølje av sanitær som skiller seg ut på grunn av sin utsøkte design og nyskapende tilnærming.

Eleganse og Innovasjon i farget Italiensk sanitærkeramikk fra Nic design

En av de mest slående egenskapene ved NIC Designs produkter er bruken av farge. Mens tradisjonell sanitærkeramikk ofte er begrenset til hvite nyanser, har NIC Design  utfordret normen ved å tilby et bredt spekter av farger som gjør det mulig for kundene å tilpasse baderommet sitt etter sin egen personlige smak. Fra myke pasteller til dristige og livlige nyanser, gir NIC Design deg muligheten til å skape et baderom som er unikt og personlig.

Tapet på hele veggen i stuen fra Inkiostro Bianco

Inkiostro Bianco | Tapet som oser av kreativitet og eleganse

Når det kommer til å forvandle et rom fra tradisjonelt og vanlig til en visuell fest, er disse tapetene en uunnværlig ressurs. Blant de mange tapetleverandørene som finnes, skiller Inkiostro Bianco seg ut som en ekstraordinær kilde til estetisk nytelse og inspirasjon. Med sitt italienske opphav og en uforlignelig dedikasjon til kunstnerisk uttrykk, har Inkiostro Bianco raskt blitt en favoritt blant designere og interiørarkitekter over hele verden.

Tapet på bad med frittsående vask

Inkiostro Bianco ble grunnlagt med en visjon om å transformere vegger til et lerret for kunstnerisk uttrykk. Inkiostro Biancos tapeter er langt mer enn bare dekorative elementer; de er kunstverk i seg selv. Denne unike tilnærmingen til veggdekor har gjort dem til pionerer innen bransjen.

HEWI, eller Heinrich Wilke GmbH, er en ledende tysk produsent av produkter for bygg- og innredningsindustrien. Selskapet ble grunnlagt i 1929 og har i over 90 år levert innovative og kvalitetsprodukter til både private og kommersielle prosjekter.

HEWI er spesielt kjent for sitt brede utvalg av produkter innenfor håndtak, grep og beslag, samt velferdsteknologi for baderom. Deres produkter kjennetegnes ofte av sitt stilige design og brukervennlighet. I tillegg til funksjonalitet og estetikk, har HEWI også et sterkt fokus på bærekraft, og de jobber kontinuerlig med å redusere sin miljøpåvirkning.

HEWI er en spesialist på produkter for baderom med universell utforming. HEWI produserer tilbehør og tilgjengelighetsprodukter tilpasset hvert segment og livssituasjon uavhengig av alder eller fysiske evner.
Hvorfor skal ikke de som har en funksjonsnedsettelse få valget om hvilken farge eller design de ønsker? Det har HEWI gjort noe med ved å utvikle seriene S900 og S900Q. Det er produkter for det private og offentlige bad og med en universal utforming som passer til oss alle Her vises produktene i matt svart finish, men de kan også fås i våre matte standardfarger hvit og mørkegrå, samt i børstet stål. Ved litt større prosjekter kan man velge den farge man ønsker.

Nyhetsbrev

For de nyeste trendene