fb px
Copenhagen Bath | Luksus helt til fingerspissene

Copenhagen Bath | Luksus helt til fingerspissene

Hornbæk
Copenhagen Bath – Luksus helt til fingerspissene

Vi har fått en ny baderomsleverandør! Copenhagen Bath! Merket er utrolig elegant, tidløst og sofistikert. Du får med en gang følelsen av luksus.

Vår nyeste baderomsleverandør Copenhagen Bath har spesialisert seg på baderomsprodukter i kompositt. De er helt unike på grunn av deres varemerke Acovi®-kompositt, et veldig solid materiale.

Skandinavisk design til badet

Copenhagen Bath designer både estetiske og vakre produkter i Acovi komposit. Mange av produktene er designet av Mikal Harrsen som har et sofistikert og unikt design. Deres sin visjon og DNA er å designe funksjonelle baderomsløsninger med et moderne Skandinavisk designuttrykk. Samarbeidet med Mikal Harrsen har utfordringen vært å kunne utnytte seg av de tydelige estetiske mulighetene som Acovi®-kompositt materialet gir for å designe møbler for moderne baderom.

Komposit materialer i badekar og vasker

Acovi®-kompositt består av naturlige mineraler og akryl. Det er massivt, inneholder ikke stein og tåler derfor rengjøringsmidler som bl.a. kalkfjerner. I motsetning til vanlig komposit som inneholder stein ikke gjør tåler det. Acoi®-kompositten er støpt eller limt til formen. Dette gir et material med en helt enestående holdbarhet.

En av de spesielle fordelene til massiv Acovi®-kompositt er at det er enkelt å fikse. Den total porefrie overflate egner seg derfor perfekt til baderomsprodukter som badekar, servanter og bordplater på baderommet.

Det er mulig å få produsert designproduktene etter mål. Kom innom oss for mer informasjon og veiledning.

Enø40 servant fra Copenhagne bath
Enø40 vask fra Copenhagne bath
Furesø servant fra Copenhagen bath
Furesø Vask fra Copenhagen bath
Chrisansfeld servant fra Copenhagen bath
Chrisansfeld vask fra Copenhagen bath
Matt Acovi badekar Løvestad fra Copenhagen Barth
Løvestad badekar fra Copenhagen Bath

Nyhetsbrev

For de nyeste trendene