BRICMATE

BRICMATE

Bricmate J Norrvange Beige er en granittkeramikk i en varm jordfarge med matt overflate. Svært naturtro, detaljert og rik på variasjon med fossilaktige og naturlige detaljer. Skivene er inspirert av den gotlandske kalksteinen. Serien inkluderer fliser for gulv og vegg innendørs og utendørs samt benkeplater som tilpasses etter behov.

Bricmate er en anerkjent skandinavisk leverandør av førsteklasses granittkeramikkfliser inspirert av nordisk natur og tradisjoner. Vi er stolte over å introdusere dem som vår nye samarbeidspartner hos Bella Fliser og Design AS i Norge.

J Norrvange Light Grey Vegg / Gulv / Frostbestandig / Modultilpasset Bricmate J Norrvange Light Grey er en granittkeramikk i en lysegrå jordfarge med matt overflate. Svært naturtro, detaljert og rik på variasjon med fossilaktige og naturlige detaljer. Skivene er inspirert av den gotlandske kalksteinen. Serien inkluderer fliser for gulv og vegg innendørs og utendørs, samt benkeplater som tilpasses etter behov. Baderomsfliser

Bricmates nordiske kolleksjoner har gjort dem til en ledende aktør i bransjen, og vi er glad for å kunne tilby deres utvalg av fliser til våre kunder. Hver kolleksjon er nøye utformet for å kombinere tidløse nordiske tradisjoner med moderne trender, og vi er sikre på at deres produkter vil berike våre kunders interiørprosjekter.

Med fokus på høy kvalitet og holdbarhet, kan våre kunder være trygge på at de investerer i fliser som vil vare lenge og beholde sin skjønnhet.

Vi ser frem til å samarbeide med Bricmate og presentere deres flotte kolleksjoner til våre kunder her hos Bella Fliser og Design AS. Sammen vil vi skape inspirerende interiørløsninger som reflekterer den unike stilen til hver enkelt kunde. Velkommen til en verden av kreativitet og flott design med Bricmate og Bella Fliser og Design AS.

Nyhetsbrev

For de nyeste trendene