Om Bella

 • Om Bella
  Bella er et norsk/italiensk flise- og interiørkonsept som vektlegger design og kvalitet. Bella er inspirert av italiensk livsstil og formspråk ispedd nordiske tradisjoner. Dette gir topp kvalitetsfliser og baderomsinnredninger som er både tidløse og som rammer tidsånden. Bella betyr vakkert på italiensk, og nettopp dette preger vårt konsept. Vi satser på produkter som representerer det siste innen design kombinert med italienske håndverkstradisjoner. Hos Bella vil du finne unike farger og kombinasjoner. Bella har over 30 års erfaring fra bransjen i to generasjoner .Ønsker du å besøke våre showroom utenom våre åpningstider, kontakt oss for avtale.
   
  Kvalitet
  Det indre og det ytre som teller.  God kvalitet begynner i det indre, og mye av forskjellene i kvalitet vil du aldri se. Hos Bella får du hjelp til å planlegge og designe ned til minste detalj. Og vi hjelper deg med å sette sammen alt slik at du finner akkurat det som passer deg og din stil. “The bitterness of poor quality reamains long after the sweetness of low price is forgotten.” Ceramica Sant’ Agostino
  I våre showroom i Lier rett utenfor Drammen, i Bygdøy Allè i Oslo og i Tønsberg sentrum finner du mange inspirerende miljøer og et stort utvalg av fliser, parkett, interiør og baderomsinnredninger. Italienske fliser og design i over 30 år!
   
 • https://goo.gl/maps/mfYYcjeZMKu