fb px
Baderomstrender 2018/2019

Baderomstrender 2018/2019

comp_01_tot-e1539273417111
NORDISK OG ENKELT

Innredninger med myke former er trenden for året, mixet med naturmaterialer og grønne planter. Enkle innredninger i tre eller med et industrielt uttrykk er vinden.

Under, ser du noen fine eksempler fra våre leverandører.

Dolce Vita

Dette er Ideagroup sin nyeste kolleksjon. Med sine flotte bolger og lyse treverk passer den perfekt inn i på det skandinaviske badet. Her kan man gå for topplate av tre eller andre materialer. Integrerte vasker eller toppmonterte. Mulighetene er mange.  Se alt om våre baderom her.

Baderomsinspo: Dolcevita baderomsinnredning fra Ideagroup i trefinish. Her vist i Eik. Baderomsbelysning i baderomspeil.

Frame

Frame er designet av danske Norm Architects for italienske Ex.t. Det er et modul system bestående av forskjellige konsoller og møbler som settes sammen etter ditt behov. Det har et nordiskt, enkelt og elegant uttrykk blandet med industrielle detaljer.

modern style small bathroom ideas

Dogma 10

I denne kolleksjonen blander Ideagroup de rene linjene med det organiske. Innredningen har sofistikerte detaljer som kjennetegner et moderne baderom.

Badersoinspirasjon fra bella. LUKSURIØST TØFT OG INDUSTRIELT
Aluminumsramme på speilet som matcher profilen på innredningen.
STORFORMATFLISER

På den internasjonale flisemessen i Cersaie var det mange spennende nyheter innen storformatfliser. Vi ser stadig flere flotte overflater i marmor og betonglook. Fliseprodusentene viser stadig nye måter å bruke fliser på, og jo større flisene er jo flere muligheter er det.  Vi har latt oss inspirere allerede og har flere vasker laget av fliser.  Hos Ariostea Ultra har de nå utviklet et helt konsept hvor du kan bestille vasker, dusjbunner og benkeplater. Alt lages på mål.

Storformatfliser på badet. La de inspirere

Her har Ariostea laget en dusjbunn i samme materiale som flisene på veggen.

SORTE DETALJER PÅ BADET

Sorte detaljer på badet er en av baderomstrendene for 2019.  Betonglook er en del av trendbildet og i kombinasjon med matte sorte detaljer forsterker dette det industrielle uttrykket.  Under ser du noen eksempler på sorte detaljer du kan bruke på badet ditt.

Badekar Media Nero

Matt sort badekar Media nero, her vist sammen med betonglookflisen Concrete fra italienske Fioranese.

Sort matt badekar Media Nero
Sort matt badekar Media Nero #bianconero
SOHO fra JEE-O

I denne kolleksjonen fra JEE-O kan du finne New York loft stilen, med sorte kraner, sorte speil, sorte dusjer og sort tilbehør til badet.

Jee-O kule industrielle dusjer for inne og utebruk hos Bella
SOHO industrielle kraner gir deg den moderne New York loft følelsen.
Sort marmor

Den berømte sorte nero marquina marmoren har klare hvite årer og skaper en fantastisk stemning og effekt på badet. Se så fint det er i kombinasjon med en vintage benkeplate i tre.

Badersoinspirasjon fra bella. LUKSURIØST TØFT OG INDUSTRIELT
Nero marquina marmorvask på vintage tre topp.

Har du plass på badet til badekar kan du kle veggen bak badekaret med stort stykke marmor. Eller du kan finne stilen med storformatfliser. Har du muligheten gi badekaret en sentral plassering midt i rommet og la den sorte marmoren være flott kontrast mot det matte hvite badekaret.

nero marquina sort marmor mot hvit matt badekar
Nero marquina marmor skaper en kontrast til det hvite matte badekaret

Å flislegge hele badet med sorte fliser kan være veldig flott, men kanskje du tenker at det blir litt mye. Velg en vegg og du får en kul og grafisk effekt, gjerne i kombinasjon med fliser med sort mønster på gulvet.

A_Mano fra Italienske Ragno
A_Mano fra Italienske Ragno
GRAFISKE MØNSTER OG STRUKTURER

De varige grå og hvite flisene blir utfordret av fliser med farger i ulike former, grafiske mønstre og strukturer. Terazzo-looken forblir og trefliser, enten lagt tradisjonelt eller i fiskeben er inn som aldri før.

Baderomsinspirasjon: fargerike fliser fra 41zero42. Baderomsfliser som er trendy 2018 og 2019.
Duse farger var en av trendene på årets flisemesse i Italia. Biscuit fra 41zero42.

Nyhetsbrev

For de nyeste trendene