fb px
NIC DESIGN | Farget santiær til badet

NIC DESIGN | Farget santiær til badet

NOK ,-

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Beskrivelse

NIC DESIGN | Farget santiær til badet

Italiensk håndverk og design har lenge vært kjent for sin unike kombinasjon av eleganse, kvalitet og innovasjon, og NIC Design ligger helt i forkant. Deres fargete sanitærprodukter har raskt blitt et ikon for luksus og stil på baderommet.

NIC Design har sin opprinnelse i byen Civita Castellana, som har en rik historie innen keramisk produksjon. Siden starten har selskapet vært opptatt av å forene tradisjonelt håndverk med moderne teknologi, og resultatet er en imponerende portefølje av sanitær som skiller seg ut på grunn av sin utsøkte design og nyskapende tilnærming.

En av de mest slående egenskapene ved NIC Designs produkter er bruken av farge. Mens tradisjonell sanitærkeramikk ofte er begrenset til hvite nyanser, har NIC Design  utfordret normen ved å tilby et bredt spekter av farger som gjør det mulig for kundene å tilpasse baderommet sitt etter sin egen personlige smak. Fra myke pasteller til dristige og livlige nyanser, gir NIC Design deg muligheten til å skape et baderom som er unikt og personlig.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.