fb px
COPENHAGEN BATH | Skandinavisk design for badet

COPENHAGEN BATH | Skandinavisk design for badet

NOK ,-

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Beskrivelse

COPENHAGEN BATH

Copenhagen Bath har spesialisert seg på baderomsprodukter i kompositt. Copenhagen Bath er unike på grunn av deres varemerke Acovi®-kompositt, et veldig solid materiale.

Copenhagen Bath designer både estetiske og vakre produkter i Acovi komposit. Mange av produktene er designet av Mikal Harrsen som har et sofistikert og unikt design. Copenhagen Bath sin visjon og DNA er å designe funksjonelle baderomsløsninger med et moderne Skandinavisk designuttrykk. I samarbeidet mellom Mikal Hrrsen og Copenhagen Bath har utfordringen med kompositt materialet blitt tatt i forhold til å utnytte de tydelige estetiske mulighetene som materialet gir for å designe møbler for moderne baderom.

Acovi komposit består av naturlige mineraler og akryl. Det er massivt og inneholder ikke stein og tåler derfor rengjøringsmidler som bl.a. kalkfjerner da i motsetning til komposit som inneholder stein ikke gjør det. Acoi kompositten er støpt eller limt til formen. Dette gir et material med en enestående holdbarhet.

En av de spesielle fordelene ved massiv Acovi®-kompositt er at det er enkelt å fikse. Den total porefrie overflate egner seg derfor perfekt til baderomsprodukter som badekar, servanter og bordplater i baderommet.

Det er mulig å få produsert designproduktene etter mål. Kom innom oss for mer informasjon og veiledning.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.