fb px
AGAPE | BADEROM | DESIGN

AGAPE | BADEROM | DESIGN

NOK ,-

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Beskrivelse

AGAPE DESIGN | BADEROM |

Italienske Agape er en helt unik leverandør innen baderomsinteriør og er svært pålitelig ettersom de har designet solide designprodukter i over 40 år. De er virkelig ledene i utviklingen av baderomsmøbler og løsninger.

Agape design  ble grunnlagt i 1973 av Benedini familien i Verona og senere flyttet til Mantua. Agape mener at de har funnet mye sin estetikk, innovasjon og lidenskap gjennom den geografiske posisjonen de ligger i - mellom Milano, Veneto og Emilia.

Med et kall om å skape nye måter å tolke badet på, setter selskapet i dag en standard for moderne møbler. Med innovativt og originalt design, er det mye spennende å finne hos Agape; som for eksempel deres mest ikoniske produkter Spoon og Ottocento som laget av Benedini Associati og som har blitt milepæler innen moderne innredning.

I dag vil mange ledende designere sette sitt navn ved siden av Agape og designe for dem eller med dem. Et eksempel er Vieques badekar av Patricia Urquiola som er laget av stål og kan romme hele 370 liter. Designet minner litt om de gamle, rustikke badekarene der høyden på kanten var nokså høy. Eller Bjhon servanter, laget først i 1970 av Angelo Mangiarotti og som i dag er laget i marmor, stein og det nyskapende og øko-bærekraftig materiale, Cristalplant® biobaserte.

Agap designs visjon har alltid vært å gi baderommet en mer estetisk og komfortabel atmosfære, gjennom kreativt og annerledes design. Firmaet produserer i dag alt fra badekar og kraner til dusjer og vasker. Designerne har lekt seg med materialer som tre, marmor, farget glass og keramikk.

Agape sine design har fått stor anerkjennelse gjennom årene som har gått. Designpriser som “Design Plus” Awards, og den velkjente “Premio Compasso d’Oro” er bare noen av oppmerksomhetene de har opparbeidet seg. Firmaet er stadig i bevegelse og introduserer stadig nye og spennende produkter, så det er bare å følge med.

SEND FORESPØRSEL

Click or drag a file to this area to upload.