fb px
AXOR Design studio

AXOR Design studio

AXOR Citterio. Et ikon innen moderne baderomsdesign Subtil, men likevel velkjent luksuriøs, med jevne overflater som briljant reflekterer lyset – AXOR Citterio feirer det dyrebare vannet. Kolleksjonen egner seg for alle baderomsmiljø med sine balanserte proporsjoner og elegante geometri. Den omfatter et stort utvalg av produkter og alternativer, blant annet armaturer med ulike grepsvarianter: pin- og kryssgrep, det originale vingegrepet og et nytt vingegrep som er enda mer intuitivt, presist og enkelt å bruke. Det omfattende produktutvalget gir mulighet for nesten uendelig mange individuelle løsninger innenfor et gjennomgående, geometrisk designspråk. AXOR Citterio finnes i krom og eksklusive AXOR FinishPlus-overflater, inkludert polert sort krom og børstet gull-optikk. Vingegrepet med en luksuriøs 3D-overflatestruktur er valgfritt tilgjengelig.

Bella er stolte av å kunne presentere AXOR Design Studio som nå er å finne i vårt showroom I Lier utenfor Drammen. Dette er et dedikerte område som viser en omfattende samling av AXORs mest ettertraktede modeller.  Utvalget inneholder både klassiske og moderne stiler, og du vil finne blant annet kraner fra AXOR One, Citterio E og Montreux-seriene i tillegg AXOR Shower Solutions.

Målet er å informere og inspirere alle våre kunder ved å vise frem et bredt utvalg av prøver sammen med stilfulle utstillinger i komplette bademiljøer.

AXOR Design Studio viser følgende serier: • Axor One • Axor Starck • Axor Edge • Axor Shower Solutions • Axor Montreux • Axor Citterio E • Axor Citterio med rombisk håndtakskutt

Besøk vårt AXOR Design Studio for å la deg inspirere til ditt drømmebaderom. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne de perfekte armaturene som passer din stil og smak.

aad00910

AXOR er en trendsetter innen baderomsdesign og har utviklet nye design og innovative teknologier gjennom mer enn to tiår. Axor representerer personlighet og individualitet, med et bredt utvalg av stiler. For å tilby enda flere muligheter for individuell utforming, har AXOR introdusert eksklusive FinishPlus-overflater som kombinerer eksepsjonell holdbarhet og reflekterende glans.

I over 25 år har AXOR samarbeidet med anerkjente designere som Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Barber & Osgerby, Nendo, Phoenix Design, og Front Design. Sammen har de skapt prisbelønte produkter og kolleksjoner som setter nye standarder for luksuriøst baderomsdesign og beriker livet til brukerne.

Hver detalj er nøye gjennomtenkt når det gjelder design, planlegging og produksjon av AXORs produkter. Som en del av Hansgrohe Group, med over 100 års ekspertise i sanitærbransjen, streber AXOR etter perfeksjon i alle dimensjoner. Deres filosofi er «Form follows Perfection.»

Shamballa MasterSuite Axor Villa Copenhagen

Ledende i bransjen

AXOR er en trendsetter innen baderomsdesign og har satt standarder innen vanndesign, vannbesparelse og vannopplevelse på huden. Som en del av Hansgrohe Group, et selskap med lang historie innen innovasjon og kvalitet, er AXOR en pålitelig partner med global tilstedeværelse.

Key Visual AXOR Edge Badambiente

Bærekraft og ansvar

Hansgrohe Group, med AXOR som en del av merkevaren, tar bærekraft på alvor. De utvikler ressursbesparende produkter og innovative teknologier som tar vare på vann som en verdifull ressurs og bidrar til å begrense klimaendringer.

Med sitt fokus på individualisering, kvalitet og bærekraft fortsetter AXOR å være en ledende aktør innen baderomsdesign, og deres produkter brukes over hele verden i både offentlige og private miljøer.

DESIGNERE: Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Barber & Osgerby, Nendo, Phoenix Design, Front Design


AXOR Citterio E kararmatur i matsort

Nyhetsbrev

For de nyeste trendene