Soundbites fra 41zero42

Soundbites fra 41zero42!

Har du noen gang tenkt på at man kan blande ulike flise kolleksjoner fra samme leverandør? Som for eksempel hvordan 41zero41 har gjort det her og få et helt unikt utrykk? Det kan du nemlig!

41zero42 har satt sammen fliser i både varme og kalde toner fra fire av deres mange spennende kolleksjoner og klarer å skape et konseptuelt bilde ved å danne et helhetlig design utrykk ved å mikse ulike overflater og strukturer.

MATE er en kolleksjon fliser inspirert av betong og tradisjonell marmor i sort og hvit. Serien er glassert porselen fliser basert på temaene kontraster og motsetninger og er en balanse mellom forskning, teknologi, innovasjon, trender og etterspørsel i markedet. MATE har interessante former og en vakker skyggefargepalett.

MURO41 har den uregelmessige overflaten kombinert med spesielle linjer av lys og skygger som skaper små bevegelser på en subtil og delikat måte. Serien har et valg av 8 farger med en naturlig matt finish og en blank finish i Milk som er en nytolkning av et tidløs og klassisk utseende.

OTTO er inspirert av Nordisk natur og stein med dets varierte nyanser av tekstur. 41zero42 har også brukt en rekke forskjellige strukturer og fargetoner for å variere produktet ytterligere, slik at helheten får en arkitektonisk stemning. Otto kommer i ulike fargenenyanser i hvitt, grått og mud.

U-COLOR er laget slik at hver eneste flis er et håndverksprodukt og alle er unike; med små forskjeller i farge, nyanser eller små feil som er gjort med hensikt for å legge ytterligere verdi til produktet. Flisene er også blitt utviklet for å kunne modnes over tid slik at den ekte følelsen av naturlig tre vil komme bedre frem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *