Nyheter fra Fantini

Nyheter fra Fantini under Milan Design Week! Vi har den siste uken vært i Milano på Milan Design Week og Salone Mobile 2016 og sitter igjen med en haug av inntrykk, inspirasjon og nyheter vi gleder oss til å vise dere. Først ut er Fantini. Dette er noe av det nye Fantini presenterte under messen i Milano.

En av kolleksjonene Fantini viste frem på messen var nye, kule og stilige NICE som er designet av Matteo Thun og kommer med en serie av fargerike knotter til armaturet.

IMG_20160416_171539
Nyheter fra Fantini; NICE kolleksjonen.
IMG_20160416_171456
Et hav av farger å velge mellom i NICE kolleksjonen.

En annen kolleksjon er Fontane Bianche og er en veldig sofistikert kolleksjon som kan beskrives som en dialog mellom stein og metall og deres former, overflater og strukturer.

IMG_20160415_111003
Sofistikerte kraner fra Fontane Bianche.
IMG_20160415_110958
Nyhet fra Fantini; Fontane Bianche kolleksjonen.

Kolleksjonen Icona er mer tidløs med et hint av deco i stilen. Men fremdeles veldig moderne. Funksjonalitet, holdbarhet og komfort er ord som knytter seg til denne kolleksjonen. En avslappet estetisk kvalitet uten å følge noen trender.

Det har også kommet noen nye finish på armaturene fra Aboutwater og du kan velge mellom tre nye uttrykk; fra krom til Nickel Pvd som har en mer klassisk look eller Matt Gun Metal Pvd og børstet kobber Pvd som er mer moderne og industriellt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *