Milan Design Week 2016

Milan Design Week 2016 – ITS ON!

Dette året markerer den 55. utgaven av den internasjonale Salone del Mobile i Milano – verdens viktigste hendelse på design kalenderen. Det ukelange programmet arrangerer spesielle arrangementer, utstillinger og produktpresentasjoner, der alle som er noe innen den internasjonale møbel og produksjon scenen kommer sammen for å observere og get-in-tune med det aller nyeste innen bransjen. Salone del Mobile er stedet der nye produkter blir lansert hvert år og det er ikke å undervurdere at Milano rolle som hovedstad innen design er . Fra 12 til 17 april 2016, vil over 300.000 utstillere fra mer enn 160 land bli presentert på byens messesentrum i Rho.

Annenhvert år representerer Salone del Mobile Eurocucina (International Biennal Kitchen Exhibition), det sivile arrangement FTK (teknologi for kjøkkenet); sammen med International Bathroom Exhibition. Spredt ut over 23.000 kvadratmeter bringer Eurocucina 120 internasjonale merkevarer som hver og en vil vise sine kvalitet produkter innen kjøkken; en reakasjon på økningen i etterspørselen etter funksjonalitet innen kjøkkenløsninger fra stadige mer kunnskapsrike forbrukere. Den medfølgende internasjonale baderoms utstillingen har tilsammen 200 utstillere fordelt på over 19.000 kvadratmeter og viser frem innovative løsninger for tilpassing av plassen i private husholdninger med et særlig fokus på velvære og egenomsorg.

Bella er selvfølgelig på messen i Milano så følg oss gjerne for oppdateringer fra Milan Design Week på Facebook og Instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *