Cushion – en vri på hexagon

Cushion fra Tonalite er en kolleksjon som ser ut som en hexagon med en vri. Mykheten de geomteriske formene får Cushion flisene til å se litt tredimensjonale ut. Flisene har et unikt og innovativt design. 7 matte og 8 blanke farger i et enkelt format – et hav av muligheter i en flis som tillater en optimal sammensettning både fra et estetisk synspunkt og et funksjonelt. Dette hjelper deg til å få dine prosjekter realisert ut ifra din fantasi.

Tonalite er et selskap som har spesialisert seg på produksjon og markedsføring av keramiske fliser i høy kvalitet. Etablert i 1974 tilbyr de fliser til gulv og vegger for interiør og eksteriør i en rekke størrelser og farger.

Cushion Glossy
Glossy overflate

 

Cushion Matt
Matt overflate

 

Cushion farger og overflater
Farger og overflater

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *