Keramisk kreativitet fra Terre Nuove

Terre Nuove er en av de nyeste kolleksjonene til Sant’Agostino. Terre Nuove er kolleksjonen som har den mest kreative keramiske tolkningen av et viktig material som er selve symbolet for italiensk tradisjon og eleganse – nemlig Cotto.

Hver eneste detalj, hver eneste nyanse og  hvert eneste design er forskjellig og dette for å skape mange individuelle fliser. Terre Nuove er virkelig inspirert fra den hundre år gamle håndmalte Cotto teknikken.

Sant’Agostino har “brent”, “smurt” og fått den til å se gammel ut for å få frem flisens opprinnelige keramiske utseende og for å gi materialet en dybde og vakkert uttrykkskraft. Denne kolleksjonen er en kreativ syntese av tradisjon og modernitet.

Terre Nuove kombinerer den taktile sjarmen av håndlagde produkter med karakteristikkene som motstand, ikke-absorpsjon og enkel installasjon, rengjøring og vedlikehold som er typiske for den beste industrielle porselen.

Ideell for å dekke gulv og vegger selv i stressede miljøer med høy trafikk og slitasje, boliger og kommersielle, private og offentlige. Passer til alt fra badet,  soverommet og kjøkkenet, eller stuen, balkongen og entreen. Til hotell restauranten, butikk eller studiet og kontorer.

Det er laget perfekte proporsjoner mellom de ulike størrelsene for å lage tankevekkende legging av mønstre og fargenyanser med nesten ubegrenset effekter for å kunne utforme de dekorative mellomrom.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *