MATE fra 41zero42

MATE fra 41zero42 er en kolleksjon vi selger mye av hos Bella og det er ikke uten grunn. Mate serien er glassert porselen fliser basert på temaene kontraster og motsetninger og er en balanse mellom forskning, teknologi, innovasjon, trender og etterspørsel i markedet. Med fascinasjonen av ulike kontraster og motsetninger har 41zero42 utviklet temaet “motsetninger”: rik / fattig, elegante / loslitte og konvensjonelle / uvanlige.

MATE har interessante former og en vakker skyggefargepalett. Flisene er perfekte sammen med et hvert material / farge og har en rekke utvalg av størrelser som: 60×60, 30×60, 20×20, 7,5×60, hexagon, chevorn / fiskebein og mosaikk. Serien kommer i to forskjellige matrialer; betong (imitasjon) og marmor (imitasjon). Betonglooken kan du få i fire forskjellige farger; Elfenben, Grå, Røyk & Oliven mens den tidløse elegansen i marmor kan du få i svart eller hvit med fete til tynne årer på en ren overflate.

To enheter – to elementer som kan leve sammen eller alene, men som sammen kan fortelle en historie om to separate og motstridende enheter som kommer sammen som én.

MATE er ideell til bruk for både boliger og for kommersielle rom.

 

Visste dere forresten at 41zero42 navnet stammer fra designernes postnummer?!

MATE / Marmo Biancho & Terra Grigio / Hexagon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *