U-COLOR fra 41zero42

U-COLOR fra 41zero42 er ikke bare en ny kolleksjon men mer et helt nytt konsept! Konseptet går ut på å tilby et uendelig utvalg av farger for å utvide kreativiteten til designere og å lage nye trender. U-COLOR har en liten flis størrelse og det er for å få frem den beste tolkningen av tre. U-COLOR er inspirert fra de industrielle tregulvene fra 1970 tallet som var vanlig for boligarkitekturen på den tiden.

U-COLOR kolleksjonen vil trekke forbrukernes oppmerksomhet til de håndlagde funksjonene av flisene i motsetning til den standariserte maskin produseringen. Her er hver eneste flis et håndverksprodukt og alle er unike; med små forskjeller i farge, nyanser eller små feil som er gjort med hensikt for å legge ytterligere verdi til produktet. Flisene er også blitt utviklet for å kunne modnes over tid slik at den ekte følelsen av naturlig tre vil komme bedre frem.

Så hva med å piffe opp et av rommene i huset ditt med noe skikkelig fargerikt som de freshe flisene fra U-COLOR? Du kan være så kreativ du bare vil og lage ditt eget mønster av farger som blir helt unikt!

U-COLOR i blå og grønne nyanser
U-COLOR på gulvet og i taket med blå og grønne nyanser

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *