DIGITALART fra Ceramica Sant’Agostino

Dette er noe helt nytt og utrolig stilig! DIGITALART fra Ceramica Sant’Agostino! En kolleksjon som får flisene for første gang til å se ut som de er en tekstil overflate. Digitalart er laget slik at flisene får en innovativ tredimensjonal keramisk tekstur og som “lurer” øyet vårt til å tro at veggen eller gulvet er laget av stoff.

DIGITALART kombinerer det estetiske fra mote- og den grafiske verdenen ved å blande teksturen av linjer, farger og dekor på flisene slik at det ser ut som tekstil. Nyanser av solide farger eller et mykt lys får flisene en spesiell visuell effekt som gjør det hele livfullt og fangende enten man velger å legge dem på gulv eller vegg i stuer, kjøkken, bad, hoteller, restauranter eller kontorer.

Uansett hvordan du legger de mønstrete DIGITALART flisene vil linjene treffe hverandre og på den måten har det ikke noe å si hvilken vei du legger flisene. Det nyskapende digitaltrykket fra Ceramica Sant’Agostino har forbedret kantene på flisene slik at det kan legges med minimale fuger slik at det visuellt gir sømløse overflater.

DIGITALART ble tildelt prestisjetunge “Keramikk Design Award” på Cersaie og ble belønnet for å være i stand til å “bokstavelig gjenoppfinne keramisk matriale; forvandle todimensjonal struktur til tredimesjonalt, med iøyenfallende og funksjonelle resultater.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *