Nye grafiske fliser Cementine_EVO fra Fioranese

Nye grafiske fliser Cementine_EVO fra Fioranese

De nye grafiske flisene i Cementine serien fra Fioranese er et resultat av Fioraneses samarbeid med Silvia Stanzani. Denne gangen er kolleksjonen inspirert av de optiske stoffene fra 60-, 70- og 80-tallet.

Det grafiske uttrykket til Cementine_EVO har et sterkt visuelt uttrykk som ved hjelp av bakgrunnsfarger lager enkle, grunnleggende former. Flisene virker som de er  behandlet med sjablong merket av tiden og farget med maling.

I Standard størrelsen 20×20 kommer Cementine_EVO i en mix versjon (Evo_Mix) av 9 “blandede” mønstre, hvor 5 av disse også kan legges som single for å skape et eget mønster. Cementine_EVO er et kaleidoskop av farger og grafikk hvor du kan skape uendelige kombinasjoner.

Cementine_EVO er historiske fliser i moderne drakt.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *