BISTROT by RAGNO

BISTROT – En overflod av former og matrialer, en singel sjel.

Bistrot by Ragno er et resulat av en intens leting etter de beste materialene og en avansert produksjonsteknologi. Ragno har designet Bistrot kolleksjonen  i porcellanato med en miks av marmor effekt for å gi overflate-verden en ny mening og nye kreative kombinasjoner. Kolleksjonen består av fire marmortyper; Pietrasanta, Calacatta Michelangelo, Marfil og Infinity. I tillegg finnes det en stein som heter Crux og er tilgjengelig i to farger; Taupe og Grey og som man kan få i tre forskjellige uttrykk; soft, blank og strukturert. Gulvene passer perfekt til både boliger og næringslokaler.

Bli inspirert og finn din favoritt blant Bistrot sine kreative kombinasjoner av overflater.

http://www.ragnoworld.com/collections/bistrot/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *