Fiskebeinsparket Timberwise herringbone Drammen Tøsnberg Lier Oslo

Fiskebeinsparkett

Fiskebensparkett eller herringbone er et tradisjonsrikt gulvmønster inspirert av skjelettet til en fisk. Fiskebensparkett har blitt en stadig viktigere trend i dagens interiørbilde og etterspørres stadig mer av våre kunder. Fiskebensmønster får du hos Bella som parkett og som keramiskefliser. Sild på engelsk er herring, derfor kalles mønsteret herringbone. Du kan også legge større plank i fiskebeinsmønster, det kalles da for Whalebone. En mer sofistikert utgave er Chevron mønsteret. Her kappes stavene slik at de ligger rett mot hverandre og danner et pilaktig mønster.

Hos Bella finner du fiskebensparkett i Eik fra Finske Timberwise, Nederlandske DuPlanche og Italienske Listone Giordano.

Stort utvalg i farger, kvaliteter og overflater. Kontakt oss for nærmere informasjon

Sjekk også ut de kule lavasteinsflisene fra MadeAMano som kan legges i fiskebeinsmønster.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *