OTTO

Share this :

OTTO fra 41zer42 er en av de nyeste kolleksjonene fra dette unge og innovative designteamet. OTTO har et veldig edgy og originalt design hvor fokuset i utviklingen av produktene til 41zero42 ligger hovedsaklig i deres forskining og teknologi.

OTTO er inspirert av Nordisk natur og stein med dets varierte nyanser av tekstur. 41zero42 har også brukt en rekke forskjellige strukturer og fargetoner for å variere produktet ytterligere, slik at helheten får en arkitektonisk stemning. Otto kommer i ulike fargenenyanser i hvitt, grått og mud.

41zero42 er et italiensk team av fagfolk som setter fokus på begrepet skjønnhet mens de samtidig tenker på den jevne fordelingen av forskning, trender, innovasjon og markedets krav. Mens det finnes en verden av keramiske fliser som hele tiden endrer og utvikler seg, prøver 41zero42 hele tiden å kombinere elementene teknologi, utseende, praktisk bruk, forskning, ytelse, innovasjon og “made in Italy”.

Forskning og teknologi har virkelig fornyet fliser, men som før i tiden ble totalt ignorert av designere som bare betraktet dette som et økonomisk alternativ til de mer kvalitetsorienterte produktene. Nå er flisene derimot ansett som det primære alternativet i mange tilfeller og kan bidra til å øke tilbudet innen tre, stein, mørtel og andre gulv og flislagte produkter.